ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ οι πολίτες όπου βρούν τον Πολακη:«Να τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει-Είσαι πουλημένος»

Κοινοποίηση:
polakhs_533_355

Όπου πάει τον κράζουν τον ανεκδιήγητο Πολάκη.Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με διαμαρτυρόμενους στην Πτολεμαΐδα.

«Να τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει», φώναζαν πολίτες για τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, τον οποίο αποδοκίμασαν λέγοντας συνθήματα εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης. Ψύχραιμος ο Παύλος Πολάκης άνοιξε διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους με… ντουντούκα.

Προτού ξεναγηθεί στους χώρους του νοσοκομείου κι ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα σχετικά με τις ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, είχε σύντομο διάλογο με τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Εορδαίας», που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο χώρο, στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση που έχει υποστεί το νοσοκομείο, αλλά και γενικότερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

O Aν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τους πλησίασε κι αφού τα… άκουσε, πήρε τον τηλεβόα τους… καλημέρισε και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Mέσα στο αμφιθέατρο του Μποδοσάκειου μόλις είπε ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει δουλειές και ανάπτυξη, πήρε την απάντηση: «Πουλημένοι…Τα πιστεύεις αυτά;»…»Ναι, τα πιστεύω απόλυτα»….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: