«Ξεφτίλισε» τον Κριστιάνο η Ιρίνα! «Δεν είναι άντρας…»

Κοινοποίηση:
kristiano

Η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ άφησε πολλά υπονοούμενα για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο για την ωριμότητά του όσο και για τις απιστίες του.

Για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για τον χωρισμό τους μίλησε στο ισπανικό περιοδικό «Hola» η Ιρίνα Σάικ.

Η πανέμορφη Ρωσίδα τοπ μόντελ άφησε πολλά υποννοούμενα για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο για την ωριμότητά του, όσο και για την… μονογαμική του διάθεση,διαβάζουμε στο sportdog.gr.

Όπως τόνισε η Ιρίνα «ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν που ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε γυναίκες. Δεν πιστεύω σε άνδρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυστυχισμένες, επειδή αυτοί δεν είναι άνδρες αλλά αγόρια. Πίστεψα πως είχα βρει τον ιδανικό άντρα αλλά αποδείχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε».

Και για να το εμπεδώσουν οι αναγνώστες πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μία γυναίκα αισθάνεται άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Εγώ ένιωσα άσχημη και ανασφαλής».

Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε να εννοηθεί ότι ο Πορτογάλος δεν ήταν και πολύ πιστός, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση να χωρίσουν: «Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγματα οπότε πρέπει να ξέρεις τί είδους άντρα θέλεις στο πλευρό σου και ποιες αξίες θεωρεί εκείνος σημαντικές για τη ζωή του. Εάν είσαι με κάποιον αυτό γίνεται επειδή τραβάτε τον ίδιο δρόμο και ψάχνετε και οι δύο για τα ίδια πράγματα. Και οι δύο θα πρέπει να αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους και να δίνουν την ίδια ενέργεια σε μία μονογαμική σχέση».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. οταν του ετρωγες τα εκατομμυρια ηταν καλος ετσι;

  2. Ασχημη εισαι δεν ηταν αναγκη να εχεις διπλα σου τον Ροναλντο για να αισθανθεις ετσι.

  3. ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΕΧΕΙ ΔΥΙΣΔΕΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!

  4. ελα σε μενα μαναμ,, θα σε κανω ευτυχισμενη…

  5. Απτη συμπεριφορα του μεσα στο γηπεδο κ το πως φαιρεται τοσα χρονια ηταν φως φαναρι οτι επροκειτο για εναν ξενερωτο μεγα-φλωρο Για πολλους δεν αξιζε καν να ειναι στους κορυφαιους,αλλα πουλαει οποτε …τον βαφτιζουμε κορυφαιο.Η ξεκ….ρα λοιπον που γαμ…ταν μαζι του τι περιμενε ,εφοσον τον πι$%^νε για γκλαμουρια και χρημα….

  6. Ο/Η Θύμισε τις δηλώσεις της αλεξανδράκη για τον άτριχο Ηλία λέει:

    Βέβαια εκεί δεν έλεγε για «αγοράκι» αλλά το πήγαινε πιο μακριά.. Επίσης ο Ηλίας «δεν ακούμπησε» (μάλλον του τον ακούμπησαν) αλλά η ξεφτίλα είναι παρόμοια λόγω διαφοράς μεγέθους (διάσημος ποδοσφαιριστής ο ένας, πρεζόνι ναζί ο άλλος)

    1. Σας κατουράει ο Λιάκος ρε βρωμιάρηδες…άντε ουγκ και πίσω στην σπηλιά σου ρυπαρό ανθελληνικό φασιστάκι

Comments are closed.