Ξέσπασε ο Λίνεν για Μουρίνιο: «Αν έλεγα εγώ αυτές τις μαλ@@@@ς, θα είχα παραιτηθεί»

Κοινοποίηση:
linen

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Ισπανία με τη Σεβίλλη και ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα. «Το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει αυτό που είδαμε στο γήπεδο. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό αποτέλεσμα» ανέφερε μετά τον αγώνα ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.
Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν, διάβασε όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και βγήκε από τα ρούχα του. «Αν έλεγα εγώ αυτές τις μαλ@@@@ς, θα είχα παραιτηθεί. Είναι προσβολή προς όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ζανκτ Πάουλι.

Η επίθεση του Γερμανού στον Μουρίνιο δεν περιορίστηκε εκεί: «Αν έχει ήδη αρκετά χρήματα, καλά θα κάνει να σταματήσει, να αποσυρθεί». Η ρεβάνς του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου στο «Ολτ Τράφορντ».

sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: