Ξάνθη: Οι παίκτες καθάρισαν μόνοι τους το χορτάρι του γηπέδου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xortari_533_355

Και εκεί που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται πάντα κάτι που μας κάνει να προβληματιζόμαστε για αυτά που γίνονται σε γήπεδα της χώρας μας εν έτει 2016!
Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι για γέλια και για κλάματα. Είναι απο τον αγώνα της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Ρεμβιακού και της Δόξας Σταυρούπολης, η οποία έκανε γνωστό το θέμα. Βλέπετε, οι ποδοσφαιριστές του Ρεμβιακού, τους οποίους ο Δήμος Ξάνθης έχει παραχωρήσει το γήπεδο της Λεύκης καθώς δεν έχουν έδρα, έτρεχαν και δεν έφταναν στον Κυριακάτικο αγώνα, καθώς το παιχνίδι δε θα ξεκινούσε λόγω του… χόρτου που ήταν ακούρευτο αλλά και των γραμμών που… δεν φαίνονταν.

Και τι συνέβη; Οι παίκτες της ομάδας του Ρεμβιακού ανάλαβαν να καθαρίσουν οι ίδιοι με τα χέρια τους το γήπεδο ώστε να καταστεί, όσο αυτό είναι δυνατό βέβαια, το γήπεδο κατάλληλο για να διεξαχθεί το παιχνίδι. Όσο για τις γραμμές, που μόνο… γραμμές δεν ήταν; Οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους…

αρχείο λήψης

Πάντως επειδή ήδη συζητιέται αρκετά στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ξάνθης το ποια ήταν η αιτία για την κατάσταση του γηπέδου, απο την ομάδα του Ρεμβιακού τα έριχναν στον Δήμο Ξάνθη οτι τους είχε υποσχεθεί οτι θα πάει το μηχάνημα εκεί μέχρι την Παρασκευή κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως, ο μόνος αρμόδιος να μην ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ο διαιτητής. Στην ανακοίνωση που εξεδόθη απο την ομάδας της Σταυρουπολης, γίνεται λόγος για “παγκόσμια πρωτοτυπία”, “αναμέτρηση-παρωδία” ενώ κλείνει με την φράση “Αυτό το «ποδόσφαιρο» θέλουμε;;;”

Πηγή: XanthiNea, thrakisports

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: