ΝΥΧΤΑ ΘΡΙΛΕΡ σε Μάνδρα και Ν. Πέραμο – Φουσκώνουν πάλι ρέματα – 15 νεκροί

Κοινοποίηση:
mandra-katastrofes

Δυσκολη αναμένεται η νύχτα για τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, της Νέας Περάμου και της ευρύτερης περιοχής που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους καθώς έχουν υποστεί ζημίες ή από το φόβο για νέο κύμα κακοκαιρίας.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν μάλιστα στον ΣΚΑΪ ότι αρχίζουν και φουσκώνουν εκ νέου τα ρέματα στην περιοχή, φοβούμενοι για νέα σοβαρά προβλήματα, ενώ νωρίτερα κατήγγελαν στον σταθμό μας την απουσία του κράτους, καθώς έχουν μείνει χωρίς κατάλυμα και προμήθειες, με το κενό να καλύπτουν τοπικοί και ιδιωτικοί φορείς. Η αστυνομία έχει πάντως αυξήσει τις περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή για να διαφυλάξει τις περιούσιες του κόσμου.

Μέχρι στιγμής, ο τραγικός απολογισμός της θεομηνίας είναι 15 νεκροί, (10 άντρες και πέντε γυναίκες) 17 τραυματίες (οι εννέα νοσηλεύονται ακόμα), τουλάχιστον ένας αγνοούμενος στη Νέα Πέραμο και ανυπολόγιστες καταστροφές. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από τους 15 νεκρούς, μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί μόνο οι έξι.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα είναι διασωληνωμένη, αλλά σε σταθερή κατάσταση, ενώ η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών που νοσηλεύονται δεν εμπνέει ανησυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: