Ντροπή! Ξεκινούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο από 1η Νοεμβρίου – Στα 7 ευρώ το φθηνότερο

Κοινοποίηση:
ilektroniko-eisitirio

Σε εποχές που η νεολαία μας βιώνει την ανεργία στο πετσί της, σε εποχές που οι συνταξιούχοι αναζητούν με τα κιάλια την σύνταξή τους, ο Αλέξης και το επιτελείο του σκαρφίζονται απίστευτες ιδέες…

Ξεκινά λοιπόν το ηλεκτρονικό εισιτήριο από 1η Νοεμβρίου. Το χάρτινο εισιτήριο σταματάει, ενώ οι επιβάτες θα πρέπει να προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που αρχικά θα ισχύει για πέντε τουλάχιστον διαδρομές και θα στοιχίζει επτά ευρώ.

Παράταση στις κάρτες

Παράταση έως τις 5 Νοεμβρίου στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (27/10) ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Η παράταση αυτή αφορά όσους πηγαίνουν αυτοπροσώπως στα σημεία έκδοσης για την κάρτα.

Για όσους όμως, υποβάλλουν ανοικτό φάκελο για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας η οποία θα τους αποστέλλεται ταχυδρομικά, η παράταση θα είναι έως τις 10 Νοεμβρίου, διευκρίνισε ο υφυπουργός, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαυραγάνης είπε επίσης ότι οι προθεσμίες δεν αφορούν ΑΜΕΑ και φοιτητές οι οποίοι θα εξακολουθούν προς το παρόν να μπαίνουν στα ΜΜΜ από ειδική θύρα εξήγησε ο κ. Μαυραγάνης.

Εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο όσοι έχουν απόθεμα σημερινών χάρτινων εισιτηρίων να μπορούν να τα ανταλλάξουν με ηλεκτρονικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: