Νεώτερα από την επίθεση στο Ριάντ: 1 νεκρός και δύο τραυματίες από πύραυλο που έφυγε από την Υεμένη και έπληξε τη Σαουδική Αραβία

Κοινοποίηση:
piravlos2

Τουλάχιστον επτά πύραυλοι  έχουν εκτοξευθεί από την Υεμένη στη Σαουδική Αραβία και, παρά την αεροπορική άμυνα που ασχολείται και παρεμποδίζει ένα ή περισσότερα από τα βλήματα, ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλα δύο τραυματίστηκαν στο Ριάντ.
Αρκετοί μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων του Reuters, ανέφεραν ακούγοντας αρκετές δυνατές αναλαμπές και έντονες αναλαμπές στον ουρανό λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

piravlos

Επίσης, από μη επαληθευμένο δημοσιογραφικό υλικό, το οποίο έχει αναδειχθεί σε απευθείας σύνδεση, φαίνεται μια υποτιθέμενη mid-air έκρηξη του interceptor από διάφορες γωνίες. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τυχόν απώλειες.

Η επίθεση συμπίπτει με την τρίτη επέτειο της ένοπλης παρέμβασης της συμμαχίας υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Υεμένη από τον Μάρτιο του 2015, όταν ο συνασπισμός μουσουλμανικών αραβικών κρατικών δυνάμεων του Ριάντ ξεκίνησε στρατιωτική εκστρατεία για την αποκατάσταση του ανατρεπτικού προέδρου της Σαουδικής Αμπράμπουμ Μανσούρ Χάντι στην εξουσία.

Russian Today

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: