Νεαροί ξάφριζαν ηλικιωμένους σε Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Κοινοποίηση:
astinomia

Τα στοιχεία ταυτότητας του «μαϊμού» πλανόδιου πωλητή που είχε ξαφρίσει πριν από δυο μήνες μια ηλικιωμένη με τη μέθοδο της απασχόλησης μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Βράχος της Πρέβεζας, κατάφεραν να ανακαλύψουν οι άνδρες της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την κλοπή.

Ως δράστης φέρεται ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος έδειχνε τάχα τα εμπορεύματα που διέθετε προς πώληση στην ανυποψίαστη 80χρονη γυναίκα, την πόρτα της οποίας είχε χτυπήσει στις 18 Αυγούστου. Όσο εκείνη διάλεγε τι θα αγόραζε, ο νεαρός άρπαξε όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι της και έσπευσε να εξαφανιστεί. Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

*** Με την ίδια ακριβώς μέθοδο, ένας άλλος νεαρός που παρίστανε τον πλανόδιο πωλητή είχε καταφέρει να αρπάξει τις οικονομίες ενός 77χρονου μέσα από το σπίτι του στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στις 26 Σεπτεμβρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και σε βάρος του 21χρονου Έλληνα δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
*** Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Οιχαλίας εξιχνιάστηκε μια κλοπή που είχε γίνει το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου Έλληνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: