Νέο «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» ετοιμάζει η «μαύρη» Δεξιά – Ξεσηκωμός στην Αν. Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1198b0d6f5a44603486389f83dcf82d6_L

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι »ειδικοί» της Νέας Τάξης στα θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής προειδοποιούν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς μία ριζική μεταρρύθμιση θα διαλυθεί το αργότερο μέχρι το 2030.

Αυτά δήλωσε ο καθηγητής του Βασιλικού Πανεπιστημίου στο Λονδίνο, Russell Foster, και μάλιστα προειδοποίησε για την δημιουργία «Νέου Συμφώνου της Βαρσοβίας», αυτή την φορά με δεξιό πρόσημο, καθώς δεν αποκλείει στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, να επικρατήσουν δυνάμεις της Εθνική Δεξιάς και να έρθουν σε συνεννόηση με την Ρωσία του Πούτιν, με εικόνες από την Πολωνία να επιβεβαιώνουν τα λόγια του!

«Χωρίς μεταρρυθμίσεις η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα αντέξει μέχρι το 2030. Για να επιβιώσει πρέπει να μεταρρυθμιστεί ριζικά. Μεταξύ άλλων πρέπει να επιστρέψει στο επίπεδο της πάλαι ποτέ Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ) και να διακόψει κάθε προσπάθεια επέκτασης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο καθηγητής, προσθέτοντας:

«Είναι πιθανό, πως χώρες, οι οποίες ήταν κάποτε μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας, να στραφούν προς τα ανατολικά, συγκεκριμένα προς την ισχυρή και σίγουρη οικονομικά Ρωσία από την οικονομικά απρόβλεπτη Ευρώπη».

Ήδη τα πρώτα μηνύματα έρχονται από την Πολωνία, εκεί που θεσπίστηκε το Σύμφωνο των Κομμουνιστών, όπου χιλιάδες δεξιοί εθνικιστές βγήκαν στους δρόμους για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Η πορεία ήταν μια από τις πολλές πορείες που διοργανώθηκαν στην πολωνική πρωτεύουσα, η οποία γιορτάζει την αναγέννηση της Πολωνίας ως ανεξάρτητο έθνος 99 χρόνια πριν.

Η εν λόγω πορεία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη κατά τα τελευταία χρόνια.

Διαδηλωτής, μιλώντας στο κρατικό κανάλι TVP δήλωσε ότι ήταν στην πορεία, προκειμένου «αφαιρεθεί ο εβραϊσμός από την εξουσία», τουτέστιν οι «Εβραίοι» που υπακούν στην διεθνιστική Νέα Τάξη.

Κάποιοι βάδισαν κάτω από ένα πανό το οποίο έγραφε «Θέλουμε τον Θεό», λέξεις από ένα παλιό πολωνικό τραγούδι που ανέφερε ο Donald Trump κατά την επίσκεψή του στη χώρα νωρίτερα φέτος. Άλλοι έκαναν λόγο για αντίσταση στους αριστερούς και υπεράσπιση του Χριστιανισμού.