Σύμφωνα με το 62,85% της ενσωμάτωσης, η Εύα Καϊλή έρχεται δεύτερη και παίρνει την έδρα στην Ευρωβουλή συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 69.577 ψήφους.
Στην τρίτη θέση έρχεται ο Παντελής Καψής και δεν εκλέγεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έχοντας 68.469 ψήφους.
ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ, ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΘΥΛΙΚΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ? ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ?????????? ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ… ΤΣΟΥΤΣΕΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΩΡΟΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΩΚΑΜΜΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΜΕ 8000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Είναι καλή να την έχεις στα 4 ή ότι άλλο γουστάρεις αλλά όχι να την ψηφίζουμε.Απλούστατα ξέρουν ότι οι νεοέλληνες είναι τρόμπες και σου λέει θα δουν ένα ωραίο μ…. και θα μας ψηφίσουνε.Ρε καλά να πάθουμε.
69.577 λιγούρια ψήφησαν την «καλτσοδέτα».Αντε κορόιδα.
Τί μούναρος είσαι σύ παιδί μου;
Κι ο Καψης ειναι μεγαλο μ@@νι
Όταν θα την πληρώνεις με 20,000 το μήνα να δω αν θα λες το ίδιο… Κάτι ζώα σαν και εσένα ψηφίζουν τέτοια τσόκαρα που ούτε να μιλήσουν δεν μπορούν.