Νέος Δήμαρχος Βόλου ο μέτοχος του ξενοδοχείου των οργίων στην Πορταριά! Σε καλό δρόμο είναι ο δήμος Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
swingers_0 (2)

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάνος Θεοδώρου είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Αχιλλέα Μπέο, στην θέση του Δημάρχου Βόλου, για όσο διάστημα θα διαρκέσει η αργία του.

Ο κ. Μπέος ανακοίνωσε στις 2 μετά το μεσημέρι στη συνεδρίαση της ομάδας πλειοψηφίας το πρόσωπο που επέλεξε να τον αντικαταστήσει και που σε λίγη ώρα θα εκλεγεί ως ο νέος Δήμαρχος από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

beos-708_0

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει τεθεί σε αργία με απόφαση που υπέγραψε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά το αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων του 2011. Η δίκη έχει ορισθεί για τον Απρίλιο του 2016.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Αχιλλέα Μπέου στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης που τον θέτει σε αργία, αναμένεται να εξεταστεί στη διάσκεψη του ανώτατου δικαστηρίου που θα γίνει είτε την περίοδο Χριστουγέννων -Πρωτοχρονιάς, είτε στις αρχές του νέου έτους.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση ότι νέος δήμαρχος Βόλου, θα είναι ο Θάνος Θεοδώρου,μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Τουρισμού, ο ίδιος δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την κοινή απόφαση του Δημάρχου μας κυρίου Αχιλλέα Μπέου, εμού, καθώς και όλης της δημοτικής μας ομάδας, να είμαι εγώ το πρόσωπο που θα υποκαταστήσει προσωρινά το Δήμαρχο στην τυπική άσκηση των καθηκόντων του. Η Δημοτική Αρχή, αλλά ιδιαίτερα εγώ ο ίδιος παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, το πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει και εξαγγείλει και ειδικά στον τρόπο διοίκησης που επέλεξε ο Δήμαρχός μας Αχιλλέας Μπέος, τα θετικά αποτελέσματα του οποίου ήδη έχουν αντιληφθεί οι δημότες μας από τον πρώτο κιόλας χρόνο θητείας μας. Είναι για εμένα αυτονόητο και θα πρέπει να είναι και σε εσάς, αλλά και στους δημότες μας ξεκάθαρο ότι ουδέν αλλάζει στην ουσιαστική διοίκηση του Δήμου μας, καθώς παραμένουμε η Δημοτική Αρχή που οι πολίτες επέλεξαν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, υπό τις αποφάσεις και κατευθυντήριες γραμμές εκείνου που αναδείχθηκε ως Δήμαρχος. Εννοείται ότι η συνεργασία αλλά και η συμβολή του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη, σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης μας που παραμένουν ανοικτά αλλά και σε νέα που θα προκύψουν. Επομένως στην πράξη τίποτε δεν αλλάζει εφόσον ο Δήμαρχος θα εξακολουθήσει να είναι κινητήριος μοχλός».

Επίσης, πρόσθεσε ότι « Για όσους δε, τους διαφεύγει ο Δήμαρχος εκλέγεται μέσα από την πιο δημοκρατική διαδικασία αυτή των εκλογών, από τους πολίτες και όχι από τα συμβούλια. ‘Αρα η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την ολοκλήρωση του έργου της σύμφωνα με την εντολή που της έδωσε ο βολιώτικος λαός. Η πρόταση του Δημάρχου και η ομόφωνη απόφαση της ομάδας μας με τιμούν ιδιαιτέρως και απόλυτη δέσμευσή μου είναι να ακολουθήσω πιστά τις αποφάσεις του Δημάρχου μας ως προς το πρόγραμμα και τη διοίκηση του Δήμου μας. Σας καλώ λοιπόν και εσάς ως αντιπολίτευση, να αφήσετε τα κομματικά σας συμφέροντα και να συνεργαστείτε με τη Δημοτική Αρχή, ώστε να δημιουργήσουμε το Βόλο των ονείρων μας, το Βόλο που αγαπάμε, μακριά από κάθε είδους πολιτικές σκοπιμότητες».

Theodorou_volos_aftodioikisi-620x320

Ο κύριος Θάνος Θεοδώρου είναι μέτοχος του ξενοδοχείου Portaria!

Τριήμερο ακολασίας με ανταλλαγές συντρόφων στην Πορταριά

“Αναστέναξε” το ξενοδοχείο Portaria από τα όργια των swingers από όλη την Ελλάδα

 Σας υπενθυμίζουμε:

Τριήμερο ακολασίας με όργια ανταλλαγής συντρόφων και σεξ με πολλαπλούς συντρόφους έγιναν στο ξενοδοχείο Portaria Hotel & Spa. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, τουλάχιστον 150 ζευγάρια μέλη ενός κλειστού club το οποίο διοργανώνει αντίστοιχα ιδιωτικά πάρτι και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνευρέθηκαν στην Πορταριά όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές όπως στην ταινία “Μάτια ερμητικά κλειστά” με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν.

Οι συμμετέχοντες στο ερωτικό πάρτι, κατέφθασαν από πολλές πόλεις της Ελλάδας, από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αγρίνιο, Ξάνθη Σάμο, Πάτρα, Γιάννενα και πλήρωσαν αντίτιμο 1500 ευρώ ανά ζευγάρι. Η κρίση δεν φαίνεται να πτοεί όλους τους Έλληνες, ούτε και την ερωτική τους επιθυμία. Αν δεν γνωρίζει κάποιος τα κρυφά μυστικά της διοργάνωσης, θα θεωρούσε ότι πρόκειται απλώς για κάποια κοινωνική εκδήλωση με αφορμή μια επέτειο ή γενέθλια κάποιου. Παρά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας, οι αναστολές άρχισαν να υποχωρούν και ακόμη και για να νεόφερτα μέλη του club άρχισε το “παιχνίδι”. Συστάσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων και συμφωνίες για το τι θα επακολουθούσε. Κυρίες ντυμένες με εντυπωσιακά φορέματα και τουαλέτες αναδείκνυαν τα κάλλη τους αναζητώντας συντρόφους, είτε για ανταλλαγή είτε για κοινή συνεύρεση, με τη συμφωνία όλων.

Μπορεί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να ήταν προετοιμασμένοι για το «καυτό» τριήμερο ωστόσο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές… χαλάρωσης. Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ύπαρξη των glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως αλλιώς λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Το ξενοδοχείο έμοιαζε κυριολεκτικά με φρούριο το περασμένο τριήμερο αφού κανένας, εκτός από τους swingers, δεν μπορούσε να περάσει. Κάτοικοι και επιχειρηματίες του χωρίου που μίλησαν στο magnesianews.gr, σχολίασαν ότι η παρουσία των ζευγαριών στα πλακόστρωτα της Πορταριάς με ενδυμασία που παρέπεμπε σε δεξίωση, με τις γυναίκες να φορούν κοντά μίνι και δωδεκάποντες γόβες, τους έβαλαν σε υποψίες ότι κάτι “πικάντικο” συνέβαινε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: