Νέες θεάσεις UFO πάνω από το αγαπημένο τους ηφαίστειο του Yellowstone (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
yellow-stone-670x400

Το Εθνικό Πάρκο Yellow Stone είναι ένας χώρος παρατήρησης των UFO για πολλές δεκαετίες σε όλη την αμερικανική ιστορία.

Το βουνό τα τελευταία χρόνια έχει ανακηρυχθεί σαν μια χρονική βόμβα ετοιμη να εκραγει, καθώς έχει ξυπνήσει το ενεργό ηφαίστειο του που μπορεί να ξυπνησει οποιαδήποτε στιγμή …

Πρόσφατα ένας επισκέπτης ήταν σε θέση να καταγραψει μία από αυτές τις καταπληκτικές εμφανισεις U.F.O στην κάμερα του. Το βίντεο απο το Youtube ανεβηκε νωρίτερα τον περασμένο Ιούνιο και έχει ήδη σχεδόν 25 χιλιάδες προβολές.

Οι κυνηγοί εξωγηινων και οι οπαδοί τυ παραφυσικου σε όλο τον κόσμο ειναι πολλοι ενθουσιασμενοι που μπορεσαν να δουν αυτό το πολύ αξιόπιστο υλικό που εμφανιζει ενα τυπικό αργυρόχρωμο ιπτάμενο δίσκο να ανεβαίνει δίπλα στον Yellowstone και να κανει γυρίσματα στον ουρανό.

Δεν πρόκειται για την πρώτη παρατήρηση ενός αντικειμένου που δεν μπορεί να προσδιοριστεί τι ειναι στον ουρανό κοντά στο Yellow Stone. Το 2016 υπήρχε επίσης μια παρατήρηση ΑΤΙΑ που φάνηκε να είναι σαν ένα αντικείμενο που μοιάζει με «πιτα» που αιωρουταν ακριβώς πάνω από το κεφάλι της κορυφής.

Υπάρχει πιθανότητα επισκέπτες από άλλους πλανήτες να δειχνουν ενδιαφέρον για τα φυσικά θαύματα της γης;

Συνδέονται οι εξωγηινοι κατά κάποιο τρόπο με την ενεργοποίηση αυτού του σούπερ ηφαίστειου;

Εκτιμάται ότι η τελευταια εκρηξη στο ηφαίστειο ξέσπασε πριν από 700 000 χρόνια. Πολλοί ντόπιοι αισθάνονται άβολα γνωρίζοντας ότι το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι απλώς ένας απροσδόκητος σεισμός για να θεσει το ηφαιστειο σε κατασταση εκρηξης, σκοτώνοντας αμέσως περίπου 87.000 ανθρώπους στην γυρω περιοχη και κάνοντας τα δύο τρίτα των Ηνωμένων Πολιτειών να μεινουν ακατοίκητα.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: