Νέα συγκέντρωση μνήμης για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα – Η βροχή δεν εμπόδισε τους πολίτες! (βιντεο)

Κοινοποίηση:
gia

Δεκάδες πολίτες των Ιωαννίνων άφησαν κεράκια στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος σπουδαστήςΗ βροχή που από το πρωί πέφτει στα Γιάννενα δεν εμπόδισε τους δεκάδες πολίτες που από τις 4:00 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων, να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Όπως διαβάζουμε στο epirusgate.blogspot.gr, ανθρωποι όλων των ηλικιών άφησαν από ένα κεράκι στο σημείο και βροντοφώναξαν συνθήματα στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου. Σήμερα δεν είχαμε επεισόδια, όμως το κλίμα ήταν και πάλι φορτισμένο, ενώ τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν κάνει έντονη την παρουσία τους και είχαν παραταχθεί, ώστε να αποτρέψουν τυχόν έκτροπα, ενώ καθόλη τη διάρκεια της πορείας, αστυνομικοί διακριτικά παρακολουθούσαν την εξέλιξή της..

Οι πολίτες παραμένου ακόμη και αυτή την ώρα έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή και ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο Παρασκευή αν και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί η ακριβής ώρα του νέου τους αγωνιστικού ραντεβού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: