Μεγαλοαπατεώνας αποδεικνύεται ο Αδόλφος Χίτλερ που φαίνεται ότι έβγαζε από παντού χρήματα για τα οποία δεν πλήρωνε … δεκάρα σε φόρους στο κράτος το οποίο μάλιστα το είχε φτιάξει ο ίδιος με τέτοιον τρόπο ώστε να… εισπράττει…
Όπως αποκάλυψε το BBC ο Χίτλερ είχε μια αμύθητη περιουσία. Χρήματα, ακίνητα έργα τέχνης κοσμήματα… Η περιουσία του σε σημερινά χρήματα θα υπολογιζόταν στα 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
Τώρα πάντως επιδεικνύεται ότι εκτός από αρχηγός του ναζιστικού κράτους ήταν και … φύρερ της φοροδιαφυγής. Δεν πλήρωνε τίποτε αν και εισέπραττε από παντού. Για παράδειγμα… η κατοχή του βιβλίου του “ο Αγών Μου” ήταν υποχρεωτική για τους Γερμανούς. Από το βιβλίο η Χίτλερ εισέπραττε χρήματα για τα πνευματικά δικαιώματα. Μάλιστα το γερμανικό κράτος στους γάμους έκανε δώρο στο ζευγάρι το βιβλίο και στη συνέχεια απέδιδε στον Αδόλφο Χίτλερ τα πνευματικά δικαιώματα.
Μιλάμε για καραμπινάτη απάτη αφού αρχηγός του κράτους δεν ήταν άλλος από τον ίδιο.
Λέγεται μάλιστα ότι εισέπραττε χρήματα για τις αφίσες που τον απεικόνιζαν κλπ
Ουσιαστικά είχε φτιάξει ένα σύστημα ώστε να εισπράττει από παντού και φυσικά ως αρχηγός του κράτους δεν πλήρωνε τον παραμικρό φόρο.
Η περιουσία του μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που παρουσιαζόταν επισήμως.
Μετά το θάνατό του αποκαλύφθηκε μια επτασέλιδη διαθήκη του στην οποία τα στοιχεία έδειχναν μια τεράστια περιουσία που είχε αποκτηθεί με άγνωστα μέσα.
Μετά απο 70 χρόνια … φοβερές αποκαλύψεις. Γιατί όμως δεν υπάρχει ουτε μισή αποκάλυψη για τον Γιάγκοντα ? Μήπως επειδή εήταν περιούσιος ?
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΩΣΤΑ makeleio?
που ειναι αυτη η διαθηκη να την δουμε κι εμεις;
Μπράβο Δημοκράτη Χίο. Η λογοκρισία σου είναι Φανταστική.
ΓΙ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ
ΛΙΛΗΗ ΜΑΡΛΕΕΕΝ ΛΙΛΗΗ ΜΑΡΛΕΕΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΛΟΥΞ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ !!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Μπράβο σας βρήκατε τις φορολογικές δηλώσεις του Χίτλερ? Μπράβο! αυτό είναι Ρεπορτάζ!!! Του Γκαβού? Του Μπένυ? του ΓΑΠ? καταστράφηκαν τότε που μπήκαν οι συμμαχικές δυνάμεις έτσι? Τότε που έκαψαν την Αθήνα? ΑΑΑΑ!!!! κατάλαβα.