ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Συνεχίζονται οι «ΚΟΚΚΙΝΕΣ εκκαθαρίσεις»; – «Ξηλώνονται» όλοι οι διευθυντές των Εφοριών στα ΝΗΣΙΑ!

Κοινοποίηση:
EFORIA TAMEIO

Σε πλήρη αναδιάρθρωση όλων των Εφοριών της Κρήτης, αλλά και της Ρόδου, της Κω της Σάμου, της Χίου, της Λέσβου και της Σύρου, σε επίπεδο Διευθυντών και Υποδιευθυντών, προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Με προκήρυξη που εκδόθηκε και υπογράφεται από τη Διοικητή της Ανεξάρτητη Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γεωργίου Πιτσιλή, καλούνται οι έχοντες τα προσόντα ενδιαφερόμενοι, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τη θέση του Διευθυντή και Υποδιευθυντή. (Δείτε εδώ την προκήρυξη)

Με την σαρωτική αυτή κίνηση, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, επιχειρεί να ανανεώσει σε όλο το νησί την ηγεσία των ΔΟΥ και να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις στην λειτουργία τους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: