ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ!! Η «Προσοχή» του Κασιδιάρη που «κούφανε» ακόμη και τους …Καταδρομείς !

Κοινοποίηση:
ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Κυριακή  πρωί

της 31ης Ιουλίου στο Μάλεμε το Στρατόπεδο Αποστολάκη της 1ης ΜΑΛ ,το μνημόσυνο των Πεσόντων Καταδρομέων  σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα βαριά και άκρως συγκινησιακή !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Το ριζίτικο της Καρδιάς στην Μνήμη των Πεσόντων Καταδρομέων απο τους ίδιους τους Καταδρομείς θυμίζει αρχαία τραγωδία ,λες και οι Θεοί κατέβηκαν στο κάτω κόσμο μαζί με την λύρα του Ορφέα να κλάψουν για το Χαμό των Καταδρομέων !
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι Ριπές στο προσκλητήριο των Πεσόντων με την Κραυγή του Αξιωματικού …Έπεσαν Υπέρ Πατρίδος» θυμίζει σπαραγμό και όλοι κατεβάζουν τα κεφάλια !
kas-maleme
Κατάθεση Στεφάνου από τους Επισήμους και τους Πολιτικούς στο Μνημείο…Η «Προσοχή όμως  που χτύπησε» κατά την κατάθεση   του Στεφανιού  ο Βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Κασιδιάρης  ήταν τέτοια που  «κούφανε» ακόμη και τους Καταδρομείς !
Συμφωνείς ή Διαφωνείς  με τις Πολιτικές Απόψεις του Βουλευτή της Χ.Α δεν μπορείς παρά να επισημάνεις την στάση του στο Μνημείο των Πεσόντων Καταδρομέων του Μάλεμε!
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Λιάκο οταν έπεσε στην Κύπρο το αεροπλάνο με τους καταδρομείς που ξενίνησαν απο τη βάση του Ηρακλείου (προφανώς ακόμα δεν ήσουν ουτε καν σπέρμα στους όρχεις του πατέρα σου),ανάμεσα τους ήταν και ενας συνονόματος σου, πολύ φίλος μου.Να είσαι σίγουρος οτι αν πήγαινες στον τάφο του (τέλος πάντων ότι βάλανε εκεί μέσα οταν τον έθαψαν)και έκανες αυτά τα καραγκιοζηλίκια με τις στρατιωτικές προσοχές κορδομένος σαν γαλοπούλα, ο Ηλίας θα ζωντάνευε απο αηδία και θα σε δάγκωνε στο λαιμό για αυτό αλλά και για τα πιστεύω σου.

    1. Που να δεις τι θα σου έκανε εσένα ο «πολύ» φίλος σου,εάν μάθαινε ότι ψήφιζες και ψηφίζεις αυτούς που πιστεύουν ότι «η Κύπρος κείται μακράν».Όσο για τον Κασιδιάρη,αυτός υπηρέτησε στην 35 μοίρα καταδρομών,ξέρεις που είναι ρε ντροπή του «πολύ» φίλου σου;
      Α και κάτι τελευταίο,ο Κασιδιάρης βγήκε από όρχεις γι αυτό έχει και όρχεις,σε αντίθεση με εσένα που βγήκες από κώλο και μόνο αυτόν ξέρεις να δίνεις.

  2. Εεε κοπριτες που λέτε τον Λιακο κουραδα κ ναζι κ πουτσες μπλε, άμα έχετε μπαλάκια ξέρετε που είναι τραβάτε κ πέστε τον από κοντά ότι είναι να τον πείτε.. Αδερφές που κάθεστε όλοι μέρα μέσα στο σπίτι κ στο γαμοιντερνετ, πουσταράκια

  3. Λιάκο σταμάτα να βαράς προσοχή.Δεν είσαι πλέον στο στρατό.Βάρα καμιά μ@λ@κία καλύτερα να ξελαμπικάρεις.

  4. τιμη και δοξα στις ενοπλες δυναμεις……ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,,,

  5. Κασιδιάρη εκεί είναι τα ιερά των ΕΛΛΗΝΩΝ οχι τον γερμανών θα μπερδεύτικες μάλλον ιουδαιοχριστιανέ σκυλόβραγκε γασμούλε..!!!

  6. Κασιδιάρη εκεί είναι τα ιερά των ΕΛΛΗΝΩΝ οχι τον γερμανών θα μπερδεύτικες μάλλον ιουδαιοχριστιανέ σκυλόβραγκε γασμούλε..!!!

  7. Κασιδιάρη εκεί είναι τα ιερά των ΕΛΛΗΝΩΝ οχι τον γερμανών θα μπερδεύτικες μάλλον ιουδαιοχριστιανέ σκυλόβραγκε γασμούλε..!!!

  8. Κασιδιάρη εκεί είναι τα ιερά των ΕΛΛΗΝΩΝ οχι των γερμανών μάλλον θα μπερδεύτηκες ιουδαιοχριστιανέ σκυλόφραγκε γασμούλε..!!!!

  9. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ «ΝΑΖΙ» ΜΠΑΑΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

  10. Έπεσαν Υπέρ Πατρίδος!!!!!!!!!!!!!!!

    Για να γεμίσει τώρα η Πατρίδα μας από την πασοκονουδούλα και τον συριζα λαθρόσκατα και ισλαμιστές.
    Βλήμα νεοέλληνα σοβαρέψου γιατί θα το πληρώσει σκληρά.

    1. Φήμες λένε οτι θα κυκλοφορήσει και σε μουτσούνα τις απόκριες του 2017 μαζί με τον Λεβέντη.

  11. Πλησιάζει η ώρα να ολοκληρωθεί ότι άφησε ανεκπληρωτο ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι αγωνιστές του έθνους. ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ…

  12. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑ ΥΒΡΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.

  13. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ , ΠΟΤΑΜΟΠΑΣΟΚ , ΧΑΧΑΝΟΛΕΒΕΝΤΕΣ , ΨΟΦΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ .ΑΞΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ .

  14. Έτσι καθόταν «προσοχή» ο Κασιδιάρης όταν έδινε την Αγροτική στο Σάλα. Η κάμερα που ήταν τότε να τον αποθανατίσει!
    Τόσα χιλιάρικα καθαρίζει κάθε μήνα ο Κασιδιάρης, είναι δυνατόν να μην χτυπήσει μια «προσοχή», ποιος ξέρει πόσες πρόβες έχει κάνει για να πετύχει αυτό ψευτοφουσκωμένο αποτέλεσμα, όλα για τις εντυπώσεις και φυσικά το χρήμα.

    1. ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΗΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.[ΕΝΟΙΚΙΑ,ΔΕΗ,ΟΤΕ Κ.Λ.Π].ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ,ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΜΚΟ,ΜΟΝΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛ.ΒΟΥΛΗ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΠΗΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο Κ…….ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.

    2. Βρε βουρλο αναρχοκουμουναριο, αυτο σου ειπαν στον περισσο?Βρες τα πρακτικα της βουλης που ψηφισαν υπερ του Σαλα να παρει την αγροτικη τραπεζα.Δεν υπαρχουν γιατι δεν το ψηφισαν.Αυτη την μουφα ειδηση την εβγαλαν τα κομουνια της πλακας,για να λασπολογησουν εναντιων της Χρυσης Αυγης..Περιμενω να μου στειλεις με Link την ψηφοφορια που ψηφισαν οι Χρυσαυγιτες υπερ του Σαλα..Αν δεν το κανεις εισαι αθλιος και ψευτης προβοκατορας.Οπως ειστε παντα κοτες αναρχοκουμουνοκατσαπλιαδες.

    3. Ο Ηλίας είναι εθνάρχης, η μεγαλύτερη ηγετική φυσιογνωμία που έβγαλε η σύγχρονη Ελλάδα η εικόνα πάνω τα λέει όλα.

  15. Ο/Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ λέει:

    Βλεπω παρακατω κατι ελεεινα και τρισαθλια κομματοσκυλα να λενε συνεχεια την ιδια καραμελα.Ειναι ναζι χιτλερ κλπ..Δεν μου λετε ρε μαλ@κες..Αν ηταν γερμανοτσολιαδες οι χρυσαυγιτες, δεν θα προσκυνουσαν τους γερμανους φασιστοναζι της μερκελ?Τους προσκυνανε?ΟΧΙ.Η Χρυση Αυγη ειναι το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ,που λεει ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.Αυτο ομως κανετε οτι δεν το βλεπετε.Γιατι αραγε?Η αληθεια ποναει?

  16. Ο,τι και να λενε οι αναρχοκομμουνισται θα ηττηθουν και παλι και ο λογος ειναι απλος,αυτοι το μονο που μαθαινουν ειναι να μισουν,ενω ο Εθνικιστης το πρωτο που μαθαινει ειναι να αγαπαη την Πατριδα του.Ενας ανθρωπος που μισει την Πατριδα του,την Σημαια του,και την Θρησκεια των Γοννεων του,δεν μπορει να πειση οτι αγαπα την Θρησκεια και δεν ξερω τι αλλο των λαθρομεταναστων.Ο Λιακος ειναι η τελευταια ελπιδα μας.

  17. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ +τσιπρα νδούλας
    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  18. TO ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΦΥΓΕ,ΚΡΙΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ , ΟΥΥΥΥΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

    1. μπραβο βλακα. τραβα πετα καμια μολοτοφ να ξεδωσεις μαλακισμενο.

  19. Τα φασιστομουτρα…Αυτά τα έκανε πριν εκλεγεί βουλευτής???Αντε ξυπνατε..

    1. Τα εκανε και πριν βγει βουλευτεις βλακα.Αφου δεν ξερεις γιατι γραφεις παπαριες, βλημα τσυριζοκουμουναριο?

      1. μαυρο στους ναζηδες, αυτό είναι το μηνυμα

        1. Μαυρο στους κεντρωους που γλυφουν τον γερμανοτσολια τσιπρα της ναζιστομερκελ..Μπεεεε γιδιιιιι

  20. Εσύ είσαι απόγονος γερμανοτσολιάδων και το κόμμα σου. Μπράβο Ηλία !

  21. ουστ φασισταρια..με πρότυπο τον φύρερ εισασταν ξεφτιλες…χιλιαδες αποδείξεις πλεον για το παρελθον σας ναζιστακια

    1. Ο φυρερ ειναι η μερκελ βλημα που σου πινει το αιμα με τους φορους και τα μνημονια.Οι χρυσαυγιτες πιστευουν μονο στον Ελληνα και στην Ελλαδα,λενε τον Εθνικο υμνο,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΦΥΡΕΡ ΜΕΡΚΕΛ..Το καταλαβες σκατοψυχο κομματοσκυλο?

    2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ; ΔΗΜΟΣΙΟΣ ;
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ EXEI ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ +τσιπρα νδούλας
      ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    3. Όλο για ναζί και χίτλερ μιλάτε…αλλά για τον Περικλή δεν βγάζετε άχνα…τουμπεκί ψιλοκομμένο…και δεν λέω για τον αρχαίο Περικλή…ξέρετε εσείς για ποίον Περικλή λέω…

  22. Τι λετε ρε ηλιθιοι.απογονοι κ συνεργατες των γερμανων ηταν οι παπουδες των:σημιτη παπακωνσταντινου μειμαρακη κοτζια μερκουρη αγγελοπουλου καραμανλη κ.α. ανοιξτε τα στραβα σας.δεν ειδα συνεργατες των γερμανων κασιδιαρη μιχαλολιακο παππα κτλ.αλλα σας διαφευγουν αυτα μην τυχον θιχτει το δημοκρατικο σας τοξο..

    1. βρε ουστφασιστα αναρχοτσυριζοκουμουνα, γερμανοτσολια της μερκελ..Ψοφιμι

  23. H προσοχη τον μαρανε τον απογονο των γερμανοτσολιαδων . Ουστ ρε ξευτιλες.

    1. Απογονος των γερμανοτσολιαδων ειναι η μερκελ,που την προσκυνανε οι γερμανοτσολιαδες τουριζοταλιμπαν και η πασοκονουδουλα κατσαπλια..Πηγαινε τωρα γιδι να πλωρωσεις τους φορους και τον ενφια που σου στελνουν οι γερμανοτσολιαδες που ψηφιζεις..Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σουργελοοοοοο

        1. ΟΡΚ ΟΡΚ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΑΝΑΡΧΟΚΕΝΤΡΩΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΟΟΡΚ..ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ

    2. Μόνο αυτός βαράει προσοχή στη σημαία και στον Εθνικό μας ύμνο. Οι άλλοι πιάνουν τούς όρχεις τους και σας δουλεύουν.

      1. Σκέφτηκες οτι μπορεί να μην έχει τί να πιάσει οπότε το έριξε στις προσοχές?

Comments are closed.