Μικρή Μαντλίν: Η νταντά έλυσε τη σιωπή της – Έδιναν σφυρίχτρες βιασμού! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
madlin

Δέκα χρόνια μετά και η εικόνα του πατέρα της μικρής Μαντλίν να προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει συνεχίζει να στοιχειώνει τη νταντά που τη φρόντιζε.
Η γυναίκα που φρόντιζε τη μικρή Μαντλίν έσπασε τη σιωπή της δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή της. Εργαζόταν στο πορτογαλικό θέρετρο όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν στις 3 Μαΐου 2007 και ακόμα τη στοιχειώνουν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

Ο Gerry McCann προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει την εξαφανισμένη τρίχρονη κορούλα του, ενώ η γυναίκα του Kate έλεγε με λυγμούς πως την πήραν. Η γυναίκα που δεν έχει κατονομαστεί φρόντιζε αρκετές φορές τη μικρή Μαντλίν. Το θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ήταν, όπως υποστήριξε, τόσο επικίνδυνο που έδιναν στις νταντάδες σφυρίχτρες βιασμού και τους έλεγαν να μη βγαίνουν έξω μόνες.

Επέκρινε τον τρόπο που η πορτογαλική αστυνομία χειρίστηκε την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού. “Η Kate πηγαινοερχόταν. Της είχε συμβεί ό,τι χειρότερο. Έκλαιγε και ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ και ο Gerry ήταν απίστευτα πιεσμένος. Θυμάμαι να ψάχνει ακόμα και κάτω από τα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να το ξεχάσω”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: