Μια του κλέφτη δύο του κλέφτη και δεν τη γλιτώνει ο Στραματσόνι! Προς διαζύγιο με ΠΑΟ! Το πρώτο φαβορί για διάδοχος!

Κοινοποίηση:
o-stramatsoni--brike--stoper-gia-ton-pao-3319049_1

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά το «κάζο» στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται την επόμενη μέρα και κυρίως το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στην ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραμονή μέχρι… νεωτέρας του Ιταλού τεχνικού, ωστόσο ο κ. Αλαφούζος έχει επίγνωση της τραγικής κατάστασης και σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι πως ο Στραματσόνι θα «χαιρετήσει» σήμερα τον Παναθηναϊκό και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτη του.

Το επικρατέστερο είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ στην λίστα υπάρχει και ο Γιώργος Δώνης. Όλα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του «τριφυλλιού» και τον Ιταλό κόουτς.

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: