Με DNA θα ταυτοποιήσουν τη σορό του οδηγού της Porsche – Θα σταλεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κοινοποίηση:
p3

Στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα σταλεί η σορός του oδηγούαπό το νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διακομίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο- θρίλερ προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροτομή.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη.

Παρά το γεγονός ότι εκλήθησαν η μητέρα και η σύζυγός του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου στο νοσοκομείο για έμμεση, ανεπίσημη αναγνώριση του οδηγού του οχήματος, αυτό τελικώς δεν έγινε, καθώς οι ειδικοί εκτίμησαν ότι δεν θα εισέφερε κάτι νέο στη διαδικασία, ενώ θα επιβάρυνε δραματικά τις δύο γυναίκες οι οποίες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις η αναγνώριση ενός νεκρού από τους οικείους του α’ βαθμού γίνεται ουσιαστικά μέσω της αναγνώρισης αντικειμένων που αυτός έφερε πάνω του.

Στη συνέχεια θα εξεταστεί από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής εάν μπορεί να ληφθούν τοξικολογικά και ιστολογικά δείγματα από τη σορό για να γίνουν σχετικές εξετάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: