Με «τεχνητή αναπνοή» το MEGA έφτασε λίγα μολις βήματα από το μαύρο

Κοινοποίηση:
94c8c0da1dbcc923a173d22dbc0b5d61_L

Τρέχει και δεν φτάνει η διοίκηση του Mega, καθώς πέραν από τις τράπεζες το τηλεοπτικό κανάλι της Μεσογείων αντιμετωπίζει ακόμη έναν, πολύ σοβαρό «πονοκέφαλο».
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιστότοπο typologies.gr, ο σταθμός έχει σταματήσει να πληρώνει εδώ και έξι μήνες και την Digea, η οποία, προς το παρόν διατηρεί ζωντανό το τηλεοπτικό σήμα του Mega.

Υπενθυμίζεται πως το κανάλι διαθέτει το 16,01% του μετοχικού πακέτου της Digea.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των μετόχων του τηλεοπτικού καναλιού, δηλαδή εάν επιθυμούν να διατηρηθεί το Mega εν ζωή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ

  2. Δεν φταίει ο Τσίπρας που έκλεισε το Μέγκα και έμειναν άνεργοι οι Πρετεντέρης, Τρέμη, Καμπουράκης και άλλοι, φταίνε τα απλήρωτα δάνεια εις βάρος του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η φωνή της συνείδησης που τους λείπει, όταν ο Καμπουράκης φώναζε έναν ηλικιωμένο να μην εκφράζεται άσχημα για τον Τσίπρα «δεν φταίει ο Τσίπρας που είναι άνεργα τα παιδιά σου» έκραζε. Όλο επαναλήψεις απο παλιές σειρές δείχνουν, υπολειτουργούν. Πάρτα τώρα γλειφτράκι Καμπουράκη, να πεινάσεις λαμόγιο. Πολύ το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν απαίσιος ο τρόπος που μίλησε σε έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο. Οι βολεμένοι θα ξεβολευτούν όποιος και να έρθει στην εξουσία, όλα εδώ πληρώνονται.

Comments are closed.