Με πορδές δεν βάφουμε αυγά και οι διαρροές μόνο κακό κάνουν γιατί …Αν πιστέψουμε τον Βερύκιο θα αποκτήσουμε και μια …

Κοινοποίηση:
333-1-780x400 (2)

«Αποκαλυπτικός» ήταν για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βερύκιος στο  Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ALPHA,

όπου ούτε λίγο ,ούτε πολύ μας «αποκάλυψε » οτι η Προκαταβολή για τους S-400 που έδωσε ο Ερντογάν δεν έφτασε ακόμη στη Μόσχα λές και αυτό είναι το πρόβλημα !

Ακόμη ποιο «αποκαλυπτικός » ήταν στη συνέχεια όπου μας ενημέρωσε οτι σε σύσκεψη στου Μαξίμου οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν να αναβαθμίσουμε τα F-16 κάτι που επιθυμεί διακαώς η Πολεμική μας Αεροπορία ...

Μπορεί να  αναβαθμίσουμε  ίσως τα Μιράζ  είπε, μετά και την  επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα και να αναβαθμίσουμε τα S-300 που έχουμε στην  Κρήτη και το κερασάκι στην τούρτα ίσως να πάρουμε και μια Μοίρα F-35!

Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα αλλά δεν  είναι : H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ούτε την προκαταβολή να δώσουμε για την αναβάθμιση των F-16 που πιζητούμε εναγωνίως ,θα χρειαστεί να πουλήσουμε  τα 12 από τα παλαιότερα  F-16 BLOCK 30   στην Κροατία, ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ,ή στο Κατάρ και με τα 120 εκ ευρώ να δώσουμε την Προκαταβολή !

Για τα Μιράζ οι Γάλλοι μας ζητάνε ούτε λίγο ,ούτε πολύ  1 δις ευρώ …Όσο δηλαδή  κοστίζει μια Μοίρα F-35  πράγμα αδύνατον ,ούτε ο Μακρόν μας έκανε κάποια έκπτωση γιατί θα γινόταν βούκινο !

Όσο για τους S-300 έχουμε να κάνουμε βολή  και όχι να τα αναβαθμίσουμε ,από την πρώτη και μάλλον την Τελευταία βολή ,στο ΠΒΚ-NAMFI και δεν θέλουμε να πούμε κάτι  περισσότερο …!

Με πορδές δεν βάφουμε αυγά και οι διαρροές μόνο κακό κάνουν γιατί …Εμείς θα το καταγράψουμε όπως έχουμε καταγράψει και πολλές άλλες (αποκαλύψεις) που αποδείχθηκαν μπαρούφες !

VETERANOS.GR

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: