Μετέφερε ηρωίνη με λεωφορείο στα Ιωάννινα

Κοινοποίηση:
SILIPSI

Η πληροφορία ότι σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα γινόταν μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών, έκανε τους αστυνομικούς της Δίωξης να στήσουν μπλόκο στην Περιφερειακή Οδό των Ιωαννίνων για να κάνουν έλεγχο στους επιβάτες.

Πράγματι, στην κατοχή ενός 27χρονου Έλληνα ο οποίος επέβαινε στο λεωφορείο, βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 27,5 γραμμαρίων που είχε αγοράσει πριν από την επιβίβασή του από περιοχή της Θεσσαλονίκης με σκοπό να την διακινήσει σε χρήστες της ηπειρώτικης πόλης. Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για αγορά, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Οι ίδιοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 36χρονου στα Ιωάννινα και ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 4,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Τόσο ο ένοικος, όσο και ένας 37χρονος που ήταν μαζί του φέρονται να σκόπευαν να πουλήσουν την ηρωίνη κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: