Μετέτρεψε τη σύντροφό του σε σκλάβα του σεξ! Την κρατούσε κλειδαμπαρωμένη με απειλές!

Κοινοποίηση:
stinpero_607_379_577_324

Ο 31χρονος είχε μετατρέψει τη σύντροφό του σε σκλάβα του σεξ, κρατώντας την φυλακισμένη με απειλές και ύβρεις στο σπίτι του, ενώ σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 32χρονη υπέστη και βιασμό

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν η έντρομη γυναίκα που διέφυγε από το σπίτι-κολαστήριο τους εξιστόρησε όσα έζησε στα χέρια του 31χρονου

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η 32χρονη ευρωπαϊκής καταγωγής μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης (18/1), καταγγέλλοντας τον 31χρονο άνδρα με τον οποίο συζούσε για βιασμό και σειρά άλλων αξιόποινων πράξεων.

Συγκεκριμένα, όλα τα αδικήματα βιασμού, απειλών και απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή, αφορούν σε πολύ πρόσφατο χρονικό διάστημα, με την 32χρονη να καταγγέλλει τον 31χρονο στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα καταγγελθέντα ο 31χρονος ζητούσε επίμονα χρήματα με την ίδια να μένει κλειδωμένη στο δωμάτιο της φοβούμενη για την σωματικής της ακεραιότητα.

Εν συνεχεία οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του 31χρονου, όπου και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Οι κατηγορίες με τις οποίες πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος ο 31χρονος και θα κληθεί να αντικρούσει είναι βιασμός, απαγωγή και απαίτηση χρημάτων με σκοπό την κλοπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: