Μεγάλη Bρετανία: Ονόμασε το κατάστημά του «πραγματικά Βρετανός» και… κατηγορείται για ρατσισμό!

Κοινοποίηση:
A40070B308D47940650E3939BC7CCA44

Σφοδρές επικρίσεις για ρατσισμό δέχεται ένας 54χρονος Βρετανός ο οποίος άνοιξε ένα κατάστημα με δώρα, οικιακά είδη αλλά και παλαιά αντικείμενα από τις «ένδοξες ημέρες» του Ηνωμένου Βασιλείου.

A PATRIOTIC shopkeeper has been accused of being a racist after he¿s opened a new store called REALLY BRITISH in London...Shocked Chris Ostwald, 54, said the furious racism storm has erupted after he flung open the doors to his shop celebrating British nostalgia last Saturday (Dec 3)...Stunned Chris said he¿s been hit by an onslaught of complaints and criticism while outraged shoppers have stalked out after branding the business pro-Brexit...He's got your number - Chris's special Muswell Hill coasters.

Οι επιθέσεις άρχισαν από το περασμένο Σάββατο, οπότε ο Κρις Όσβταλντ εγκαινίασε το μαγαζί του, και έφτασαν σε τέτοιο σημείο, ώστε ο καταστηματάρχης να αναγκαστεί να κατεβάσει από το μαγαζί του τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου την ημέρα των εγκαινίων!

«Με το κατάστημά μου δεν κάνω πολιτική, ούτε τάσσομαι υπέρ του Brexit» επιμένει μετά την καταιγίδα των παραπόνων που δέχεται μέσω αλληλογραφίας, τηλεφωνημάτων αλλά και… κατά τον περίπατό του στο δρόμο.

ad_228510068-e1481197578108

«Ένας τύπος ήρθε στο προάλλες και με ρώτησε, ‘‘τι είναι αυτό, κοινωνικό παντοπωλείο;’’ ’‘όχι, καθόλου του απάντησα.. ‘’ε, αυτό είναι ρατσιστικό’’ ανταπάντησε και όρμησε έξω» αφηγείται ο 54χρονος. «Κάποιοι μπαίνουν στο μαγαζί, γκρινιάζουν, και βγαίνουν» προσθέτει.

Ο Κρις εξήγησε ότι ρόλος του νέου καταστήματος είναι να προωθήσει «τα καλύτερα προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Βρετανία στους καταναλωτές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εμ αυτά θα παθαίνατε αφού φέρνατε πρώτο όλη την Ινδία, μετά το Πακιστάν και τώρα ελεύθερα όλα τα αραβικά σκουπίδια και τους Τζαμάϊκες. Τα ίδια και χειρότερα περιμένει εμάς.

Comments are closed.