ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ στο αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά – “Βούτηξε” τα λεφτά και έγινε “Λούης”; ΜΠΟΥΚΑ του ΣΔΟΕ τα έκανε φύλλο και φτερό!

Κοινοποίηση:
kos

«Ντου» πριν λίγες μέρες έκανε κλιμάκιο των Οικονομικών Υπηρεσιών της ΓΓΑ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να διενεργήσει διαχειριστικό έλεγχο κατόπιν έγγραφης παραγγελίας του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Η έρευνα επεκτάθηκε και στο οικονομικό κομμάτι, μετά από επώνυμες καταγγελίες υπαλλήλων για μη καταβολή των μισθών τους, παρότι το σχετικό κονδύλι είχε δοθεί στον πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνο Πρίφτη, παλιό πρωταθλητή του πιγκ-πογκ.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είχε μεταβεί επί τόπου συνεργείο του ΣΔΟΕ και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.

Πριν από λίγους μήνες ο Γιάννης Ανδριανός είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Πρίφτη, μετά το γνωστό περιστατικό με τον σπασμένο βατήρα και τον τραυματισμό ενός καταδύτη. Ομως ο πρόεδρος του ΕΑΚΝ δεν υπάκουσε στην εντολή και παρέμεινε στην θέση του μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, οπότε ολοκληρώθηκε η θητεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Αθλητικού κέντρου Κωνσταντίνος Πρίφτης, δεν έχει εμφανιστεί από τοτε στις εγκαταστάσεις ενώ δεν απαντάει και στα τηλέφωνα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: