ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! Με αυτή την αιτιολογία θα φέρουν τις νέες βιομετρικές ταυτότητες

Κοινοποίηση:
EF9BD553-DDEB-4365-A448-3A4D7CFBC287

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια να αντικατασταθούν οι ταυτότητες που έχουμε, με νέες σύγχρονες οι οποίες θα περιέχουν τα βιομετρικά μας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια αιτιολογία και από ότι φαίνεται, βρέθηκε.

Ποια απόφαση πήρε το Ευρωπαϊκό συμβούλιο ασφαλείας

Οι ταυτότητες των Ευρωπαίων πολιτών θα πρέπει στο μέλλον να περιλαμβάνουν υποχρεωτικά τα βιομετρικά δεδομένα των κατόχων τους, όπως τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε ψηφιακή μορφή, με βάση τη δέσμη των προτάσεων για την ενίσχυση της ασφάλειας στην ΕΕ που παρουσιάστηκε σήμερα στο Στρασβούργο.

Οι Βρυξέλλες παρουσίασαν μια σειρά μέτρων στόχος των οποίων είναι να περιοριστεί «η περίμετρος δράσης των τρομοκρατών και των εγκληματιών» και να στερηθούν «τα μέσα που απαιτούνται για να σχεδιάσουν, να χρηματοδοτήσουν και να διαπράξουν τα εγκλήματά τους». ΣΧΟΛΙΟ: (Με πρόφαση την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας θα μας φακελώσουν)

Περίπου 80 εκατομμύρια Ευρωπαίοι διαθέτουν ταυτότητες που δεν «διαβάζονται» μηχανικά και δεν περιέχουν βιομετρικά χαρακτηριστικά των κατόχων τους, όπως εκτιμά η Κομισιόν που θέλει να δυσκολέψει τους πλαστογράφους να κατασκευάζουν έγγραφα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν «από τρομοκράτες και εγκληματίες για να μπουν στην ΕΕ από κάποια τρίτη χώρα».

«Ορισμένες χώρες μέλη έχουν ακόμη χάρτινες ταυτότητες. Εναρμονιζόμαστε με το καθεστώς που ισχύει για τα διαβατήρια», σχολίασε ένας αξιωματούχος της Επιτροπής. Οι νέες ταυτότητες θα ισχύουν για μια δεκαετία το πολύ. Η Κομισιόν επισήμανε πάντως ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η έκδοση ταυτοτήτων στις χώρες που σήμερα δεν εφοδιάζουν τους κατοίκους τους με τέτοια έγγραφα. ΣΧΟΛΙΟ: (Στην αρχή δεν θα είναι υποχρεωτική η έκδοση αυτών των ταυτοτήτων αλλά μετά θα είναι)

Σημείωση

Είναι δεδομένο ότι αν δεν προκύψει κάτι αναπάντεχο, σε λίγο καιρό θα μας εφοδιάσουν με τις νέες ταυτότητες.

Σχόλιο

Κανένας δεν είναι κατά της τεχνολογίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να γίνονται κάποιες σκέψεις πάνω στο θέμα. Την συγκεκριμένη τεχνολογία όμως, δεν θα μας την δώσει κάποιος τυχαίος αλλά το Ευρωπαϊκό κατεστημένο το οποίο παίρνει εντολές από τους ολιγάρχες της Νέας Τάξης. Όπως είναι λογικό, κανένας δεν θέλει το καλό μας και αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται απόδειξη αφού το βλέπουμε στην καθημερινότητά μας.

Συμπέρασμα

Η τρομοκρατία φάνηκε χρήσιμη καθώς εξαιτίας της δημιουργήθηκε η ανάγκη να βρεθεί μια λύση και η λύση βρέθηκε:

Θα μας δώσουν σύγχρονες ταυτότητες και θα μας έχουν 100% φακελωμένους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: