Μαρτυρία «φωτιά» για τη «φόνισσα του Κορωπίου» – Είχε αγοράσει μαχαίρι για κρεοπώλες!

Κοινοποίηση:
papaioannou (1)

Ράγισαν καρδιές στη δίκη που διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με κατηγορουμένη την 27χρονη Νικολέτα Παπαϊωάννου, την αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου», ενώ σημαντικά στοιχεία εισέφεραν σήμερα στη δίκη μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο, ανάμεσα τους και ιδιοκτήτης μαγαζιού με είδη οικιακής χρήσης. 

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας «έκαψε» την κατηγορουμένη, καθώς κατέθεσε ότι η 27χρονη, μία ημέρα πριν το φόνο, είχε αγοράσει από το μαγαζί του «επαγγελματικό μαχαίρι» για «ξεκοκάλισμα», που χρησιμοποιούν μόνο κρεοπώλες! «Η αυλή τους είχε γεμίσει με αίματα, σαν να είχε κάποιος σφάξει ένα μοσχάρι» είπε στο δικαστήριο άλλος μάρτυρας, γείτονας της οικογένειας του θύματος, που πήγε στο σπίτι όπου έλαβε χώρα το έγκλημα, αμέσως μετά.

Η συναισθηματική φόρτιση όμως χτύπησε… κόκκινο στη δικαστική αίθουσα, όταν στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η ψυχολόγος της αστυνομίας, που εξέτασε τα δυο ανήλικα παιδιά του θύματος, Θεοδώρας Παπασπαλά.

Τα ανήλικα αγόρια πέρυσι το καλοκαίρι είδαν την μητέρα τους να δέχεται τις μαχαιριές της κατηγορουμένης, μέσα στο σπίτι τους. Απο την κατάθεση της ψυχολόγου αναδείχθηκαν όλα όσα βίωσαν αυτά τα παιδιά, που, όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, για μεγάλο διάστημα ζούσαν και εκείνα μια «κόλαση», εξαιτίας της παράλληλης σχέσης που διατηρούσε ο πατέρας τους με την 27χρονη κατηγορουμένη, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και δύο παιδιά.

Καταθέτοντας σήμερα στη δίκη, η ψυχολόγος μετέφερε στο δικαστήριο όσα της περιέγραψε ο μεγάλος γιος του θύματος, που μαζί με τον αδελφό του βίωσαν το φρικτό έγκλημα και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να φωνάζουν στην κατηγορουμένη να μην σκοτώσει τη μητέρα τους! «Το παιδί, ο μεγαλύτερος γιος είχε σιωπηρά απόλυτη γνώση του τι συνέβαινε» είπε στο δικαστήριο η ψυχολόγος, για να παραθέσει στη συνέχεια την «εξομολόγηση» που της έκανε ο ανήλικος, μιλώντας της για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφεραν τη μαχαιρωμένη μητέρα του στο Κέντρο Υγείας.

Στο αυτοκίνητο, εκτός από τον ίδιο, τον αδελφό του, την τραυματισμένη μητέρα και τον πατέρα του, τον 41χρονο Γιάννη Θεοδωρή, βρισκόταν και το ένα από τα παιδιά της κατηγορουμένης: «Νομίζω ότι είναι αδελφάκι μου… δεν φταίει σε κάτι ούτε το παιδί αυτό, θα ζήσει όμως όσα έζησα και εγώ» είπε το παιδί στην ψυχολόγο και εκείνη με τη σειρά της το κατέθεσε στο δικαστήριο, προκαλώντας με τη μαρτυρία της εμφανή συναισθηματική φόρτιση σε όλους τους παράγοντες της δίκης. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια αυτά του αγοριού» είπε η μάρτυρας, περιγράφοντας ένα παιδί με απόλυτη συγκρότηση και δομή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν στις  Αυγούστου του 2016, όταν η κατηγορουμένη, μαζί με ένα από τα ανήλικα τέκνα της, που είχε αποκτήσει με τον 41χρονο, πήγε στο σπίτι της Θεοδώρας Παπασπαλά και της κατάφερε πέντε μαχαιριές στην ωμοπλάτη, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της. Λίγο αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Η κατηγορουμένη διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον Γιάννη Θεοδωρή επί σειρά ετών. Εκείνος όμως ήταν παντρεμένος με την 35χρονη Θεοδώρα Παπασπαλά και από το γάμο του είχε αποκτήσει επίσης δυο παιδιά. «Ο Γιάννης ευθύνεται για όλα. Έπαιζε με τις δυο γυναίκες. Στην κόρη μου είπε ότι είχε χωρίσει» είπε σήμερα στο δικαστήριο, ο πατέρας της κατηγορουμένης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: