Μαγική εικόνα ο ΠΑΟΚ, εύκολα 3-0 ο ΠΑΟ – Ταλεντάρα στον Ολυμπιακό – Δεν ντρέπονται με τις μ…κίες; Απίθανο σχόλιο για το ματς της Λεωφόρου, τι θα φανεί στις 12 Μαϊου!

Κοινοποίηση:
gewrgiou1015

Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος χθες και οι δύο μόνο ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τη νίκη. Ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη, που είναι ισόβαθμοι και αγωνίζονται για να πάνε στο Europa League. Ο Αστέρας την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και η Ξάνθη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που θα τερματίσουν ισόβαθμες, ευνοείται ο Αστέρας και αυτός θα βγει φέτος στο Europa League.

Οι υπόλοιπες 14 ομάδες έπαιξαν χθες για να περνάει η ώρα, κανένα ενδιαφέρον, απλά έπαιξαν για να παίξουν. Η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι ψόφια από δυνάμεις και έφερε 0-0 στην Κέρκυρα, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο νευρώδης και κέρδισε 0-3 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ περιμένουν τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 12 Μαΐου και εκεί θα αποδείξει η κάθε ομάδα από την πλευρά της ότι είναι αυτή που άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα.

Πάντως, το παιχνίδι χθες στη Λεωφόρο ήταν μαγική εικόνα, στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί άνετα με 2-0 ή και 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο ΠΑΟΚ, λόγω εμπειρίας και τεχνικής ανωτερότητας, κέρδισε εύκολα 3-0.
Τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναιτωλικού ήταν πράγματι χάρμα οφθαλμών. Επιτέλους ο Ανδρούτσος μπήκε στη θέση του σαν 8άρι και ο νεαρός Βρουσάι έδειξε ότι είναι καλό ταλέντο και πρέπει να έχει εξέλιξη.

Μου άρεσε πάρα πολύ ο Απόλλωνας που προηγήθηκε στην Τρίπολη 1-0, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και στο τέλος υπέκυψε με δύο ψόφια γκολ που έβαλε ο Αστέρας.

Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι το αύριο και το μεθαύριο, δηλαδή το Ρεάλ-Μπάγερν και το Ρόμα-Λίβερπουλ. Ακούω κάποιους να λένε ότι η Ρόμα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει 3-0, όπως είχε κάνει με την Μπαρτσελόνα. Καλά δεν ντρέπονται όλοι αυτοί που ξεστομίζουν αυτές τις μ…κίες;

Γιώργος Γεωργίου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: