Μαίνεται ο πόλεμος κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Αρνήθηκαν να παραστούν οι πολιτικοί αρχηγοί στην επέτειο της «αποκατάστασης» της Δημοκρατίας ατη Βουλή (φωτο)

Κοινοποίηση:
zoi-konstantopoulou

H Ζωή Κωνσταντοπούλου γιόρτασε…μόνη της, την επέτειο… των 41 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας,  στον προαύλιο χώρο της Βουλής, δίχως την παρουσία πολιτικών αρχηγών.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν να μην παραστούν στην εκδήλωση που κατά κάποιο τρόπο «αντικαθιστά» την καθιερωμένη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ παραβρίσκονται η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και οι υπουργοί Θροδωρής Δρίτσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Παύλος Πολάκης, Νίκος Τόσκας, Θεανώ Φωτίου, Δημήτρης Βίτσας.

Τα κόμματα της Βουλής δεν έστειλαν εκπρόσωπο στην εκδήλωση, πλην του ΚΚΕ (Ελένη Γερασιμίδου και Χρήστος Κατσώτης), καθώς ένας εκ των ομιλητών της εκδήλωσης είναι ο πρώην βουλευτής του κομμουνιστικού κόμματος Σπύρος Χαλβατζής.

Να σημειωθεί ότι με μία ώρα καθυστέρηση έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης -που η ίδια διοργάνωσε- η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στα αρχιδια της που δεν πηγε κανενας απο αυτα τα μουνια

  2. Στα αρχιδια της που δεν πηγαν τα μνημονιακα μουνια στην δεξιωση της….γιατι οπως και να το κανουμε αυτην εχει….οι αλλοι δεν εχουν….αρχιδια

  3. μη δημιουργειτε αυθεντιες. καντε κριτικη σε ολους.

Comments are closed.