ΛΕΥΚΩΣΙΑ- Αστυνομικοί με πλαστά πτυχία – Υπο κράτηση Δ/ντής κολλεγίου

Κοινοποίηση:
496

Έφοδο σε κολλέγιο της Λευκωσίας διενέργησαν χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας, μετά από καταγγελίες για μη γνήσια πτυχία, που εξασφάλισαν από το εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα τουλάχιστον τρία μέλη της Αστυνομίας. Υπό κράτηση ο Διευθυντής τους κολεγίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, διερευνώνται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, ενώ υπό κράτηση τελεί και ο Διευθυντής του κολεγίου.

Παράλληλα, σε πρώτο στάδιο ετοιμάζεται έκθεση από πλευράς των ανακριτών προς την ηγεσία της Αστυνομίας για την καταγγελία που αφορά μέλη της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στο κολλέγιο διδάσκουν δύο στελέχη της αστυνομίας, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να μην έχει καν το απαιτούμενο δίπλωμα εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

Με βάση την καταγγελία,σύμφωνα με το sigmalive.gr καθηγήτρια αναγκαζόταν να βάζει παρουσίες σε εκπαιδευόμενους αστυνομικούς μαθητές της, εν τη απουσία τους, ενώ φέρεται να τους προμήθευε με το υλικό της διδακτέας και εξεταστέας ύλης, δίδοντας τους το πλεονέκτημα έναντι των συμφοιτητών τους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: