Λάμπης Λιβιεράτος: Η κατάθλιψη και η απόπειρα αυτοκτονίας

Κοινοποίηση:
liv

Ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν κρύβει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή που έδωσε και αναπαράγει το Λοιπόν αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να πουλήσει περιουσιακά του στοιχεία όπως το αυτοκίνητό του προκειμένου να τα βγάλει πέρα. Όταν τα χρήματα τελείωσαν αποφάσισε να πάει στη Σουηδία να δουλέψει στις επιχειρήσεις φίλου του προκειμένου να στέλνει λεφτά στα παιδιά του. «Η κατάθλιψη δεν οφειλόταν βέβαια ούτε στη δουλειά ούτε στα οικονομικά. Κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή με έριξαν σε κατάθλιψη.

Και μπορώ να σου πω ότι κάποιοι άνθρωποι μου την προκάλεσαν αυτή την κατάθλιψη με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Βοήθησαν δηλαδή στο να πάθω κατάθλιψη κάνοντας πολύ φιλότιμες προσπάθειες. Αυτούς τους ανθρώπους τους έδιωξα ανεπιστρεπτί από τη ζωή μου και δεν δίνω πια το περιθώριο σε κανέναν να μου ξανακάνει το ίδιο πράγμα. Η κατάθλιψη διήρκεσε δύο χρόνια. Έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή και αντικαταθλιπτικά χάπια. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο μέχρι και να βλάψω τον εαυτό μου.

Μπήκα στη διαδικασία μαύρων σκέψεων. Θλίψη και παραίτηση από τη ζωή, θεωρούσα ότι δεν υπάρχει φως πουθενά, δεν μπορούσα να προχωρήσω…Οι κόρες μου καταλάβαιναν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ήθελα να ξέρουν ότι έχω κατάθλιψη, γι’ αυτό και είχα αποστασιοποιηθεί λίγο από εκείνες. Ουσιαστικά, κρατούσα απόσταση από τα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα πώς θα το μεταφράσουν όλο αυτό. Έπειτα από λίγο καιρό το συζητήσαμε, κατάλαβαν απολύτως και η κατανόηση τους ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για μένα».

Από την άλλη, αρνείται ακόμη και να αναφέρει το όνομα της πρώην συζύγου του Εύης Αδάμ όπως και να αποκαλύψει τι συμβαίνει με το θέμα της δικαστικής αντιδικίας τους. Ωστόσο, επιμένει στο ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις δύο κόρες του και πως όντως ζήτησε να έχει τη συνεπιμέλειά τους. «Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Εμένα ένα πράγμα μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα παιδιά μου».

gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: