Κ.Μητσοτάκης από την Μάνδρα: Προτεραιότητά μας τα αντιπλημμυρικά έργα

Κοινοποίηση:
2323104

Στη Μάνδρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό της Μάνδρας. Στην πλημμύρα που θρηνήσαμε 23 θύματα».

Περιγράφοντας τα όσα αντίκρισε στην περιοχή μετά την τραγωδία έκανε λόγο για καταστραμμένες υποδομές και ανθρώπους που παλεύουν να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ακόμη ότι είναι «προτεραιότητα να πάρουν το έκτακτο επίδομα, να προχωρήσουν τα έργα υποδομής και σε σε απόλυτη προτεραιότητα είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα».

Στη συνέχεια ανέφερε στις ευθύνες που υπάρχουν για το γεγονός σημειώνοντας ότι δεν έγιναν τα αντιπλημμυρικά αυτά έργα. «Τα έργα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό ώστε να μην θρηνήσουμε ποτέ θύματα. Δεν είναι μόνο η Μάνδρα που κινδυνεύει από πλημμύρες για αυτό η πολιτεία οφείλει να κάνει συνολικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό» υπογράμμισε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στη χθεσινή εισήγησή του στους τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των καταστροφών υπογραμμίζοντας πως εντός της εβδομάδας θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που σύστησε η Νέα Δημοκρατία, για να μελετήσει τα αίτια αυτής της πρωτοφανούς τραγωδίας.

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τη Δυτική Αττική και στις 15 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανείπωτη τραγωδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: