ΚΩΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Μητέρα και κόρη διακινούσαν ΗΡΩΙΝΗ

Κοινοποίηση:
IRRKORI

Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών … για τις δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω είχαν πληροφορίες για το «οικογενειακό» αλισβερίσι και είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση την 71χρονη Βουλγάρα

Ταχυδρομούσε ηρωίνη στην ηλικιωμένη μητέρα της στην Κω και εκείνη κρατούσε… αρχείο με τα ονόματα των αγοραστών και τα ποσά που πλήρωναν! Οι δυο Βουλγάρες συνελήφθησαν με διαφορά σχεδόν τεσσάρων μηνών, με πρώτη την 71χρονη, ενώ η 33χρονη κόρη της συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κω είχαν πληροφορίες για το «οικογενειακό» αλισβερίσι και είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση την 71χρονη Βουλγάρα. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, την ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από μια εταιρεία ταχυμεταφορών όπου παρέλαβε ένα δέμα και βρήκαν μέσα 60 «φιξάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 21,75 γραμμαρίων. Στο σπίτι της κατασχέθηκαν άλλη μια μικρή ποσότητα ηρωίνης, 245 ευρώ, ένα βιβλιάριο τραπεζικών καταθέσεων και σημειώσεις με οικονομικές συναλλαγές και αριθμούς τηλεφώνων.

Και ενώ η ηλικιωμένη αντιμετώπιζε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για διακίνηση ναρκωτικών, την 1η Οκτωβρίου η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 33χρονης κόρης της. Όμως, η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε μόλις τώρα, όταν επέστρεψε στο νησί -άγνωστο από πού. Οι αστυνομικοί που την συνέλαβαν, την οδήγησαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτησή της ώσπου να απολογηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: