ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ! Πατέρας χτύπησε άγρια την 3 μηνών κόρη του στο κεφάλι και της προκάλεσε 28 κατάγματα στα πλευρά επειδή ήθελε γιο

Κοινοποίηση:
Untitled

Ένας γνωστός χειροπράκτης από το Οχάιο κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στην 3 μηνών κόρη του τραυματίζοντάς τη στον εγκέφαλο και αφήνοντάς της 28 κατάγματα στα πλευρά επειδή ήθελε γιο, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Ο Δρ. Jason Bittner, ένας παντρεμένος πατέρας δύο κοριτσιών και ενεργό μέλος της εκκλησίας της κοινότητάς του, κατηγορήθηκε την περασμένη εβδομάδα επειδή επιτέθηκε στην 3 μηνών κόρη του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η επίθεση στο κοριτσάκι πραγματοποιήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου στο σπίτι της οικογένειας στο Mason.

Μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Bittner Chiropractic το περασμένο φθινόπωρο έδειξε ότι ο Jason και η σύζυγός του Casey, που είναι επίσης φυσιοθεραπεύτρια και δουλεύουν μαζί, υποδέχτηκαν τη δεύτερη κόρη τους, στις 13 Νοεμβρίου του 2017.

Η δημοσίευση έλεγε ότι το κορίτσι γεννήθηκε φυσιολογικά και χωρίς τη χρήση φαρμάκων και συνοδευόταν από φωτογραφίες της νέας μαμάς με το σύζυγό της στο πλευρό της και το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας David Fornshell είπε στον Fox 19 ότι ο 33χρονος γιατρός ήταν στην πραγματικότητα απογοητευμένος που το τελευταίο μέλος στην οικογένειά τους ήταν κορίτσι και όχι αγόρι.

“Ήταν φανερά πικραμένος για το γεγονός αυτό και ήταν επίσης πολύ στρεσαρισμένος που το μωρό ήταν ανήσυχο,” δήλωσε ο Fornshell.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα όταν η Casey Bittner μετέφερε την μικρότερη κόρη της στο νοσοκομείο παίδων στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί είχαν πει στην αρχή ότι το μωρό είχε ένα ατύχημα, αλλά διαπίστωσαν ότι τα τραύματά της δεν δήλωναν κάτι τέτοιο.

Το μωρό διαγνώστηκε σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και 28 κατάγματα στα πλευρά σε διάφορα στάδια επούλωσης.

Ο Bittner συνελήφθη την Παρασκευή στο West Chester για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επιχείρησής του, ο άνθρωπος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι το 2008 και αργότερα φοίτησε στο Palmer College of Chiropractic στη Φλόριντα από το οποίο αποφοίτησε το 2011.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο Bittner είπε ότι αγαπά τη σύζυγό του και είναι «τρελός» για τις δύο κόρες του.

Πρόσθεσε: “Αλλά η πρώτη και μεγαλύτερη αγάπη μου είναι ο Ιησούς Χριστός. Είμαι πολύ περήφανος για την πίστη μου σε αυτόν.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: