ΕΙΔΗΣΗ που προκαλεί ΟΡΓΗ! ΛΑΘΡΟμετανάστες κατέβασαν και έσκισαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στη Χίο! – ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: «Γι’ αυτό το σύμβολο έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο!» (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
XIOS

Αγανάκτηση, απογοήτευση και αγωνία για το μέλλον προκαλεί η είδηση ότι ομάδα λαθρομεταναστών κατέβασε την

ελληνική σημαία από επιχείρηση στο νησί της Χίου.

Ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων κατήγγειλε ότι άγνωστοι, κατά δήλωσή του μετανάστες, κατέβασαν και στη συνέχεια έσκισαν την Ελληνική Σημαία που είχε αναρτημένη έξω από το κατάστημά του επί της οδού Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που προσκόμισε στις Aρχές, απεικονίζεται αρχικά ένας άνδρας να επιχειρεί να κατεβάσει τη σημαία που βρίσκεται πάνω στον ιστό. Παρά τις προσπάθειές του δεν τα καταφέρνει κι έτσι λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει μαζί με ακόμα έναν φίλο του, που έπειτα από λίγη προσπάθεια κατάφεραν να την κατεβάσουν και να την πάρουν μαζί τους.

«Το περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ώρα αφού κλείσαμε, ήρθαν αυτοί οι «φιλοξενούμενοί» μας και έκαναν αυτό που έκαναν. Προσπαθούσαν να τη σκίσουν. Τελικά την πήρανε και λογικά ή την κάψανε ή την πετάξανε. Γι’ αυτό το σύμβολο έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο», ανέφερε στο politischios.gr ο υπάλληλος του πρατηρίου, Δημήτρης Λοϊζος.

Μάλιστα το συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, παρότι πριν από περίπου 15 ημέρες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε δημόσια τοποθετηθεί λέγοντας ότι : «Η σημαία που αγοράζουμε ως ιδιώτες δεν μπορεί να θεωρείται εθνικό σύμβολο», εξοργίζοντας τους πάντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αριστερους θελατε ρε μαλακες ρουφατε και καταπινετε τωρα.προσοχη μην σας φαει το αυγο το φιδι και ο χιτλερ με το ταγμα το εφοδο,μαλακες αριστεροι και ζωα φιλελεδες μπινεδες.Χιωτες αμα θελετε δοκιμαστηκε Κρητικη συνταγ稴κρεματε την πρωτη μαιμου που θα κουνηθει σε κεντρικο σημειο ωστε να δουν και τα αλλα ορκ οτι εχετε ορχεις,αλλιως σκυφτε και φατε καρπαζια με νομπελ!

  2. Ξύλο και γαμήσι στις λαθρολάγνες πουστάρες του σύριζα. Τσάκισμα και πέταμα στα σκατά.

    1. Πρέπει να ανακοινώσουν ότι: «Για κάθε ένα λαθρομετανάστη με παραβατική συμπεριφορά θα συλλαμβάνουν 100 και να τους διώχνουν».
      Μόνο με αντίποινα μπορούν να ελεγχτούν.
      Όσον αφορά για την σημαία μας, έπρεπε να παραφυλάξουν σκοπιά, αφού το περίμεναν κιόλας, και να τον πιάσουν και να τον…

  3. Παλιοκαθίκια του κερατά! Η σημαία που σκίζουνε με μανία αντιπροσωπεύει το έθνος που έκανε την μεγάλη μαλακία να τους δεχτεί όλους, κάθε καρυδιάς καρύδι, κάθε ανώμαλο, κάθε εγκληματία. Αχάριστα τέρατα, αντί να μας λένε ευχαριστώ βεβηλώνουν και το εθνικό σύμβολο μας. Καταστρέφουν και ρυπαίνουν την χώρα μας και εμείς τους ανεχόμαστε. Αρκετά πια! Κακό ψόφο να έχουνε. Μην τολμήσει να συγκρίνει ξανά κανένας παπάρας αυτά τα βδελύγματα με τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες πρόσφυγες. Δεν υπάρχει τίποτα κοινό, ούτε σαν είδος δεν ταιριάζουμε με αυτούς, αυτοί είναι ουρακοτάγκοι που δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσουν, μόνο να καταστρέφουν.

  4. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΕΧΟΥΝ . Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΤΑΣΙΑ , Η ΣΙΑ , Η ΘΕΑΝΩ , ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ .

Comments are closed.