ΚΚΕ: «Μαυρίστε την παράταξη του Μπουτάρη»

Κοινοποίηση:
mpoytaris

Την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ για παράνομη αφισοκόλληση, εκφραζει το κόμμα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Για δεύτερη φορά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιβάλει πρόστιμο στο ΚΚΕ για τις αφίσες που προπαγάνδιζαν το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή εξομοιώνοντας το Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή και το ΚΚΕ με τις διάφορες επιχειρήσεις, δηλαδή, την εμπορική- διαφημιστική αφίσα με την πολιτική- κοινωνική δραστηριότητα.

kke

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή είναι θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και νέες και αποτελεί κορυφαίο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός εδώ και 40 χρόνια προβάλλοντας μια ποιοτική πολιτιστική πρόταση κόντρα στην υποκουλτούρα που καλλιεργείται και προωθείται από διάφορους μηχανισμούς χειραγώγησης της συνείδησης. Όλα αυτά τα ξέρει η διοίκηση του κ. Μπουτάρη. Στόχος τους είναι να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση, να τρομοκρατήσουν το λαό, να σωπάσουν όποια φωνή αντιτάσσεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους».

Το ΚΚε αναφέρει ότι τέτοιες κινήσεις δεν το τρομοκρατούν και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται μπροστά στους αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές.

«Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δώσει την απάντηση του «μαυρίζοντας» την παράταξη του κ. Μπουτάρη αλλά και όσων υποστηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Να δυναμώσει τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ δίνοντας τη ψήφο του στη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια, στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή» κλείνει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. το κ.κ.ε εναντία στην ε.ε στο νατο σε ολο το ιμπεριαλιστικο συστημα
    οπως λεει…ευρωεκλογες γιατι κατεβαινει?ευρωβουλευτες καναδυο νομιζω εχει ηδη στην ε.ε. (πολλα τα φραγκα για να τα αγνοησουμε)
    μακελιο αμα μπορειται αναφερετε σε ποστ η καντε «αφιερωμα» σε μισθους ευρωβουλευτων και το τι ψηφιζουνε εκει περα….
    να ξερουμε ποιος κ τι!!

  2. ρε κουμμουνιστακια απαγορεύεται η αφισοκόλληση γιατι μιλάτε ? το κκε είναι υπεράνω του νόμου…μέχρι και έξω από σχολεία κρεμάτε αφίσες …εαν το έκανε αυτό η χρυσή αυγη θα κάνατε επανασταση !ερωτηση :αφού στο κκε ειστε εναντίων της ερωπαικης ενωσης, γιατι κατεβαίνετε στις ευρωεκλογες?

  3. Στην ουσία με την ανακοίνωσή του το ΚΚΕ διαφημίζει Μπουτάρη σε όλους τους δεξιούς, γιατί είναι ο μόνος που τα έβαλε μαζί του

  4. πιο σημαντικά είναι η τουρκολαγνεία του μπουτάρη από την απαγόρευση των κκε αφισών αλλα το κκε μονο για την πάρτη του ενδιαφέρεται! τώρα δηλαδή να καταψηφίσουμε τον τελειωμένο μπουτάρη?

Comments are closed.