Καταπέλτες οι βουλευτές της Χ.Α. -Αυτό που ζούμε είναι τρομοκρατία – Φέρατε το μνημόνιο Δεκαπενταύγουστο για να μην υπάρχουν αντιδράσεις

Κοινοποίηση:
lagos

Γαλέος (Χρυσή Αυγή): Παραδώσατε την ελληνική σημαία στους Γερμανούς. Δηκτικό σχόλιο έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής… Γιώργος Γαλέος κατά τη διαδικασία της συνεδρίασης των επιτροπών.

Αφού καυτηρίασε όπως όλοι βουλευτές που μίλησαν από το κόμμα του το νέο μνημόνιο δήλωσε με νόημα.

«Κάποτε ο Μανώλης Γλέζος και μπράβο του κατέβασε τη σημαία των κατακτητών από την Ακρόπολη, αλλά τώρα ο Αλέξης δίνει την ελληνική σημαία στους Γερμανούς».

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δέσποινα Σβερώνη Χονδρονάσιου, αλλά και ο συνάδελφός της Χρήστος Χατζησάββας εξέφρασαν κυρίως παράπονα για τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

«Μας ζητάτε να αποφασίσουμε σε λίγες ώρες για το μέλλον των παιδιών μας, γιατί κόβετε αμυντικές δαπάνες;» αναρωτήθηκε η πρώτη, ενώ ο δεύτερος επέκρινε το γεγονός ότι η Βουλή καλείται να ψηφίσει ένα νέο μνημόνιο σε λίγες ώρες.

Πιο καυστικός ήταν ο Γιάννης Λαγός που επισήμανε ότι δεν θέλει να μιλήσει επί της ουσίας για το μνημόνιο, αλλά για την απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος.

«Η διαδικασία αυτή ξεφτιλίζει αυτό που ζούμε.

Θα γράψετε ότι μίλησαν 35 βουλευτές ενώ στην ουσία δεν θα έχει μιλήσει κανείς. Τι να προλάβει να πει σε δύο λεπτά.

Αυτό που ζούμε είναι πραγματικά μία τρομοκρατία.

Τα νομοσχέδια περνούν όπως θέλει η κυβέρνηση, κάνει αυτά που κατηγορούσε όταν ήταν αντιπολίτευση.

Μέσα στη ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου πέρασε η κυβέρνηση το μνημόνιο για να μην υπάρξει αντίδραση».

Ο Αντώνης Γρέγος ανέφερε από την πλευρά του ότι “το νέο μνημόνιο θα ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που ήταν πάντα καρπαζοεισπράκτορας της Αριστεράς”.

Σχολίασε επίσης το δημογραφικό πρόβλημα που υπάρχει και ζήτησε την παραίτηση Χριστοδουλοπούλου για το μεταναστευτικό.

 

www.bankingnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: