Σε λίγο, αναμένεται να καταθέσει στη δίκη για τη δράση της Χρυσής Αυγής, στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, ο πατέρας του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα, πρώτος μάρτυρας στην λίστα των 131 μαρτύρων κατηγορητηρίου στην μεγάλη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του παιδιού του, ο Παναγιώτης Φύσσας, εργάτης στην Ζώνη του Περάματος, αναμένεται να σταθεί ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το εδώλιο όπου κάθεται ο δολοφόνος του γιου του Γιώργος Ρουπακιάς, για να πει «αυτά που πρέπει να ακουστούν», όπως ο ίδιος ανέφερε σε δήλωση του πριν λίγες ημέρες.
Το δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής που το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 έσπευσε αμέσως, όταν ειδοποίηθηκε με μήνυμα στο κινητό και οδηγώντας ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, σκότωσε τον 34χρονο με την βοήθεια και υπό τα βλέμματα μελών «τάγματος Εφόδου» της Χρυσής Αυγής.
Μία δολοφονία που σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα και τον αρμόδιο εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο ήταν «οργανωμένη» και όχι αποτέλεσμα στιγμιαίας διένεξης και συμπλοκής. Υπήρχε κεντρική εντολή -αναφέρει ο κ. Ντογιάκος- να «τον φάνε όπου τον βρουν».
Τόσο ο πατέρας του Παύλου Φύσσα όσο και η μητέρα, συγγενείς και φίλοι του, βρίσκονται από τις 20 Απριλίου που ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου.
Τι ψέματα λένε πάλι οι αριστεροί.
Πρώτα απο όλα τον Ρουπακιά τον τηλεφώνησε και ήρθε Αλβανός που δεν συνελήφθη γιατί έτσι θα χαλούσε η σούπα.
Δεύτερο όπως προκύπτει απο τις κάμερες και απο την ίδια την δικογραφία στο μέρος; του εγκλήματος είχαν φύγει αι οι Αναρχιοί (τσιράκια των Εβραίων τραπεζιτών) και οι ΧΑγιτες και είχαν μείνει Ο Φύσσας , ο Ρουπαιάς και οι αστυνομικοί.
Τρίτο ο νταής Φύσσας πλάκωσε στο ξύλο τον Ρουπακιά και πάνω εκει τον μαχαίρωσε ο άλλος.
Τι να μας πει για τον νταή γιο του και την ανατροφή που του έδωσε.
Όσο για τον Παναθηναικάκια η εντιμότητα και αμεροληψία του είναι αντάξια της αριστεράς. Έχουν το θράσος τα πιόνια των τραπεζιτών να μιλάνε για τον άνθρωπο που καταξευτέλησε την Δικαιοσύνη.