ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ρώσου τουρίστα: Οδηγός ασθενοφόρου και νοσηλευτής μου επιτέθηκαν και με έκλεψαν !!

Κοινοποίηση:
asthenophoro

Επίθεση και κλοπή από οδηγό ασθενοφόρου και τον νοσηλευτή που βρισκόταν σ’ αυτό κατήγγειλε 43χρονος τουρίστας από τη Ρωσία,…κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 43χρονος, που βρίσκεται σε διακοπές, και διαμένει σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, κατήγγειλε χθες ότι στις 11 Οκτωβρίου ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης είχε παραληφθεί από ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής προκειμένου να μεταφερθεί για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 43χρονου ο οδηγός του ασθενοφόρου και ο νοσηλευτής χρησιμοποιώντας σπρέι, αλλά και σωματική βία, κατάφεραν να του αποσπάσουν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ, 80 αγγλικές στερλίνες και οκτώ πιστωτικές κάρτες. Οι δύο φέρονται να έκλεψαν ακόμα ένα χρυσό δακτυλίδι άγνωστης αξίας, που σύμφωνα με τον 43χρονο είναι η βέρα του και το ρολόι του αξίας δύο περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον 47χρονου, και εκδόθηκε διάταγμα σύλληψής του. Ο 47χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ καταζητείται ακόμα ένα άτομο.

Στις 11 Οκτωβρίου γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα η Αστυνομία είχε λάβει πληροφορία ότι ένα πρόσωπο, τουρίστας ηλικίας 43 χρόνων έπεσε από ύψος 10 μέτρων περίπου και κατέληξε σε μεταλλικό υπόστεγο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διεφάνη ότι ο 43χρονος ήταν τουρίστας από τη Ρωσία, διέμενε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και φαίνεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου του ξενοδοχείου και έπεσε.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας  και ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής που παρέλαβε τον 43χρονο για να τον μεταφέρει για περίθαλψη.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: