Κατέληξε 7χρονο κοριτσάκι στην Ημαθία , που είχε καταπλακωθεί από καγκελόπορτα την περασμένη εβδομάδα

Κοινοποίηση:
kageloporta

Η πορεία της υγείας της άτυχης μικρούλας από το Μακροχώρι Ημαθίας είχε την χειρότερη κατάληξη.

Το 7χρονο παιδί νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη Τετάρτη. Τότε ήταν που έγινε το κακό. Η μικρή έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, όταν η συρόμενη καγκελόπορτα την πλάκωσε,χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί πώς, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Όπως και έγινε, με την 7χρονη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς όμως, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (14/11), κατέληξε, μετά από τέσσερις ανακοπές, όπως δήλωσε ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Γιώργος Καλτσίδης, σύμφωνα με το σχετικό άρθρο στο madata.gr και το ρεπορτάζ του pliroforiodotis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ότι και να πεις είναι λιγο,πολλα συλληπητηρια στην οικογενεια,τραγικο γεγονος

Comments are closed.