Κασιδιάρης για ανεμογεννήτριες: “Μανιάτες αντισταθείτε – Κάνουν απόπειρα να καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον της Μάνης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κασιδιαρης

Το θέμα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Μάνη, απασχολεί όλη την περιοχή. Για το θέμα αυτό μίλησε ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής με καταγωγή από τη Μάνη, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη.

«Εμείς καλούμε τους Μανιάτες να αντισταθούν σε αυτή την απόπειρα εγκατάστασης ανεμογεννητριών, που στην ουσία είναι μία απόπειρα καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορικής παράδοσης της Μάνης, αλλά και ολόκληρου του νομού Λακωνίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης.

Στην ερώτηση αν υπάρξει κάποιο όφελος από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, ο κ. Κασιδιάρης ο οποίος είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, απάντησε πως τα οφέλη από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι ελάχιστα και μάλιστα σε συνάρτηση με την καταστροφή της εικόνας της Μάνης «τα κέρδη δεν είναι απλά ανύπαρκτα, είναι αρνητικό το ισοζύγιο. Θα κάνουν πολύ περισσότερο κακό παρά ότι καλό» τόνισε.

Όσο αφορά στην θετική εισήγηση του Δήμου Ανατολικής Μάνης για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή, ο κ. Κασιδιάρης την καταδικάζει και είπε χαρακτηριστικά «θα ήταν καλό να το πουν αυτό προεκλογικά. Δηλαδή όταν διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, να πουν εμείς θέλουμε ανεμογεννήτριες. Όποιος το έλεγε αυτό θα έπαιρνε μηδέν ψήφους» καταλήγει.


apela.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: