Κανένα πρόβλημα, σιγά, τι είναι μείον 100 στρατηγοί;

Κοινοποίηση:
İbrahim-Kalın-300x203

Σε απίστευτες

δηλώσεις προέβη ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το αν θα επηρεαστούν οι επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων στη Νοτιοανατολική Τουρκία, μετά τη «σφαγή των στρατηγών», δηλαδή την αποπομπή περισσοτέρων από 100 ανώτατων αξιωματικών, του ενός τρίτου δηλαδή όσων διαθέτει η χώρα (328), με την κατηγορία συμμετοχής στο πραξικόπημα.

Ο Καλίν απεφάνθη αυτομάτως, ότι δεν θα επηρεαστούν καθόλου οι επιχειρήσεις κατά των Κούρδβν, όπως επίσης και εναντίον στοιχείων του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους» καθώς οι στρατηγοί αυτοί έχουν ήδη αντικατασταθεί! Τρομερή λογική! Το δε PKK τηρεί στάση ουδετερότητας απέναντι στο πραξικόπημα, με τη λογική ότι πρόκειται για τις δυο όψεις του ιδίου νομίσματος, λέγοντας πως πρόκειται για σύγκρουση ανάμεσα στις ίδιες φασιστικές δυνάμεις…

Ωστόσο, ο Ιμπραήμ Καλίν είπε και ορισμένα πράγματα με πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ότι η κυβέρνηση έλαβε πληροφορίες για το επικείμενο πραξικόπημα έξι ώρες νωρίτερα, κάτι που μάλλον εκθέτει τα μέτρα ασφαλείας του προέδρου Ερντογάν, αφού αν μη τι άλλο, κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος εξετέθη πολλές φορές ο ίδιος και η οικογένειά του σε κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: