Καμένη γή άφησαν πίσω τους οι μάχες των ΛΑΘΡΟ στο hot spot της Λέσβου:Πακιστανοί και Αφγανοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÉËÇÍÇÓ  ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ

Απανθρακώθηκε από τους ίδιους τους «επενδυτές» η «δομή φιλοξενίας» στην Μόρια της Λέσβου κατά την διάρκεια των συγκρούσεων της νύχτας μεταξύ Πακιστων και Αφγανών.

Οι εικόνες από το κέντρο κράτησης δείχνουν την πλήρη καταστροφή. Στις υποδομές σημειώθηκε φωτιά, που έκαψε σκηνές στις οποίες φιλοξενούνταν πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των σφοδρών συγκρούσεων.

151677 ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÇËÉÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÇËÉÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÇËÉÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÇËÉÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ 151691 ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÉËÇÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ ÏÉ ÊÁÔÁÓÔÑÏÖÅÓ ÌÅÔÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÏ ÊÅÍÔÑÏ ÖÉËÏÎÅÍÉÁÓ ÐÑÏÓÖÕÃÙÍ ÓÔÇ ÌÏÑÉÁ ÌÕÔÉËÇÍÇÓ ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ:ËÁÃÏÕÔÁÑÇÓ ÌÁÍÙËÇÓ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο μόνος τρόπος για να μην επαναλειφθεί εμπρησμός είναι να τους αφήσεις να ζούνε στα καμμένα περιορισμένοι για ένα διάστημα τουλάχιστον και ας πάρουν μόνο τα παιδιά σε κέντρα σωστά. Ο καθένας πληρώνει τις συνέπειες των πράξεων του, όχι να πληρώνουμε εμείς τις καύλες του Τσίπρα για τους μωαμεθανούς. Το παίζει μάγκας με ξένα κόλυβα, προφανώς αυτή είναι η παιδεία που πήρε να πατάει επι πτωμάτων και να πληρώνουν οι άλλοι τα λάθη του βλήματος. Και μόνο που βάλανε φωτιά σε ελληνική γή θα έπρεπε να απελαθούν όλοι. Αν δεν υπάρχει τιμωρία αυτοί δεν σταματάνε. Τολμάνε να τα κάνουν αυτά στην Τουρκία; Αντί να τους στείλουν για περίθαλψη στο νοσοκομείο θα τους φυτέψουν ζωντανούς.

  2. Πλήρωνε μ@κακα Έλληνα και ξανακτίστε τα από την αρχή και οι «φιλεύσπλαχνοι» Βουλευτές να μην βάζουν δεκάρα από τον μισθό τους!
    Μόνο λόγια…

Comments are closed.