Καιρός: Έρχονται ξανά βροχές και χιόνια

Κοινοποίηση:
kairos-makeleio-ok-2

Την Τρίτη, τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές,

κυρίως της δυτικής και βαθμιαία της νότιας χώρας, και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια ως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κυρίως από το απόγευμα και χιόνια στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βαθμιαία συννεφιά με βροχή το βράδυ και το θερμόμετρο από 1 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, σποραδικές βροχές από το απόγευμα και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα, τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως το βράδυ, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές από το απόγευμα και ο υδράργυρος από 0 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και το βράδυ νοτιοδυτικοί ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: