Συνελήφθη από αστυνομικούς άνδρας ο
οποίος είχε τον σκύλο του δεμένο σε περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα Δράμας εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα το ζώο να παγώσει και να πεθάνει από το δριμύ ψύχος.
Το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία εντούτοις σύμφωνα με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες έως ότου αυτό ξεπαγώσει.
Την υπόθεση αποκάλυψε στο facebook ο Ηλίας Πορτοκαλίδης ο οποίος εντόπισε το άτυχο ζώο και ανέβασε σχετικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρχικά για την υπόθεση επιβλήθηκε πρόστιμο 1.100 ευρώ, ενώ θα οριστεί δικάσιμος.
Καραμαλάκα μπουρτζόβλαχε που ήθελες και σκύλο ! Εύχομαι να σαπίσεις εκεί στο κωλοχώρι σου της Δράμας, δραματικέ καριόλη !!! Απορώ τι τιμωρία θα υποστεί από το κράτος (κράτος? χαχαχα)
Ουτε προστιμο θα πληρωσει ουτε τιποτα!Γιατι δεν υπαρχει κρατος να επιβαλλει ποινες!Γιατι ρε σκουλικι?Τι σου εφταιξε ρε το αμοιρο?Που να σε λιωσει ο καρκινος ρε ψυχανωμαλε!
Αυτό θα πει κοκκάλωσε απ το κρύο!
Τερας,κτηνος, τομάρι να έχεις πιο μαρτυρικό θάνατο από το άτυχο ζωάκι.Αν δεν το ήθελες κάθαρμα να το αφηνες ελεύθερο να φύγει.Τωρα στα δικαστήρια θα φας καλά. Θα ξεπουληθει και θα στησεις κ@@@@ για να βγάλεις τα χρήματα για τα πρόστιμα. Στο δρόμο να ψοφολογησεις εσύ και ή οικογενεια σου γιατί μόνο στα κτηνη ανηκεις.Μυαλο και μάθημα δεν πήρες από τα άλλα κτηνη που βρέθηκαν στο δρόμο ή έκλεισαν μαγαζιά.Δεν είμαι από τους τρελαμενους φιλοζωους αλλά δεν μπορώ να βλέπω την μαρτυρική κακομεταχειρηση ένας από τα πιο όμορφα και πιστα ζώα που υπαρχουν.