Καζανάκι μόνο με κάρτα για φοιτητές σε κολέγιο της Κίνας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
401243

Την υπερβολική χρήση νερού στο καζανάκι προσπαθεί να περιορίσει ένα κολέγιο στην Κίνα. Για το λόγο αυτό έβγαλε στους φοιτητές ηλεκτρονική κάρτα για πρόσβαση στις τουαλέτες.

Σε κάθε φοιτητή αντιστοιχεί μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού ανά μήνα για το καζανάκι και αν την ξεπεράσει θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον, χωρίς να έχει καθοριστεί το ποσό.

204080_banner

Όπως αναφέρει καθηγητής στο κολέγιο η ποσότητα νερού που αντιστοιχεί στον κάθε φοιτητή για το καζανάκι είναι «κάτι παραπάνω από αρκετή» και ότι με τη νέα αυτή μέθοδο θα ενθαρρυνθούν οι φοιτητές να εξοικονομούν νερό.

Η Κίνα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις ξηρασίες τα τελευταία χρόνια, με τους κλιματολόγους να τονίζουν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τα επόμενα 20 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: