Κίνδυνο νέων μέτρων φοβάται η ΔΗΜΑΡ

Κοινοποίηση:
fwtis-kouvelis-photo

Ο κίνδυνος για νέα μέτρα με την επωνυμία των «διαρθρωτικών» ή των «στοχευμένων» είναι ορατός με μοναδική συνέπεια την περαιτέρω απομείωση των εισοδημάτων και την αποδιάρθρωση των κοινωνικών υπηρεσιών, σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Αριστερά

Η Αγίου Κωνσταντίνου καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε πολιτική διαπραγμάτευση με τους δανειστές με στόχο την αναδιάρθρωση του χρέους, τις ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμά δημοσιονομικής προσαρμογής, καθώς και «τη στροφή σε πολιτικές για την ανάπτυξη».

Η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι το  βασικό είναι η εκπόνηση ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης και όχι «ο ρυθμός και η ταχύτητα επιβολής μιας αδιέξοδης πολιτικής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φοβάται ε… τα νέα μέτρα…
    Τα μέτρα της κάσας της να φοβάται.
    Δεν θα ξαναδούν βουλή τα ρετάλια του μπαρμπαμυτούση που να χτυπιούνται κάτω.

  2. Αλλά στήριζες την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου μπάρμπα Φανουρη!!!

  3. Κατω απο τα μνηγμονια,μακροπροθεσμα,μεσοπροθεσμα και δεν συμμαζευεται φυγουραρει φαρδυα-πλατεια και η υπογραφη του Κουβελη!Τωρα που βλαιπει οτι ο Τιτανικος της ΔΗΜΑΡ βυθιζεται ξυπνησαι;Ειναι πολυ αργα για δακρυα εχει τις ιδιες ευθυνες με τους ΣαμαροΒενιζελους και αυτο θα το πήρωσει οσες κωλοτουμπες και να κανει!!!!!!!

Comments are closed.