Κέρκυρα: Η μοτοσυκλέτα «πρόδωσε» τον διαρρήκτη των ξενοδοχείων και των νοσοκομείων

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko

Η μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει την Πέμπτη από την περιοχή Αλεπού στην Κέρκυρα «πρόδωσε» έναν 32χρονο Έλληνα που είχε ρημάξει τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τους θαλάμους νοσοκομείων, όπου είχε διαπράξει συνολικά οκτώ κλοπές και απόπειρες.

Ο δράστης εντοπίστηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν με την κλεμμένη μηχανή στην περιοχή Κοντόκαλι, ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση. Κατά την διάρκειά της, εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.

Λίγο πριν συλληφθεί, ο 32χρονος είχε ξαφρίσει 250 ευρώ από ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κάτω Κορακιάνα, την προηγούμενη ημέρα αντικείμενα αξίας 700 ευρώ από ξενοδοχείο στο Κοντόκαλι και την Τετάρτη ένα κινητό ασθενούς που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Πάνω του βρέθηκε το κινητό, ενώ εντοπίστηκε ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει στις 6 Απριλίου από χώρο στάθμευσης από την πόλη της Κέρκυρας.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, καθώς θεωρούν ότι έχει διαπράξει και άλλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: