«Μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την περίπτωση οποιασδήποτε απειλής κατά της Τουρκίας και πρόσθεσε: «Θα το επιτρέψουν άραγε κάποιοι; Πάει τελείωσαν πια αυτά»…Παραλήπτης του μηνύματος οι Η.Π.Α..
Ο Ερντογάν στην ομιλία του κατά το Συμβούλιο Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Yahya Kemal Beyatlı, δήλωσε τα εξής:
«Κανείς δεν έχει και δεν θα έχει την δύναμη να διαμελίσει αυτά τα εδάφη της πατρίδας μας. Θα πάμε όλοι μαζί καταπάνω αυτών που θα επιχειρήσουν να το κάνουν, στο Γκάμπαρ, στο Τέντουρεκ, στο Τζούντι, στο Μπεστλέρ-Ντερελέρ, στο Κάντιλ, μπορεί και με F-16, θα πάμε προς τα κει.
Οπουδήποτε υπάρχει κάποια πρόκληση εναντίον μας, ναι μια νύχτα μπορεί να χτυπήσουμε ξαφνικά. ‘Άραγε θα το επιτρέψουν κάποιοι;’. Πάνε αυτά τελείωσαν.
Όσο αυτοί που είναι στρατηγικοί μας εταίροι, σέβονται μαζί με μας το δίκαιό μας, θα τους σεβόμαστε και εμείς. Ειδάλλως, χωρίς παρεξήγηση».
2023 ? τι λετε ρε σεις !!