Κάνουν ΕΡΕΥΝΕΣ για Συνδέσμους Τζιχαντιστών στην Κρήτη;

Κοινοποίηση:
κα΄΄΄΄΄΄

Έρευνες υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιούν μετά από άνωθεν εντολή κλιμάκια των τοπικών Αρχών Ασφαλείας στην Κρήτη για τον εντοπισμό συνδέσμων και δικτύων τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», οι έρευνες γίνονται κυρίως στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ακόμη και σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα, προκειμένου να εντοπιστούν εάν υπάρχουν τα δίκτυα αυτά μετά και το συναγερμό που έχει σημάνει σε όλο τον κόσμο ύστερα τον αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.

Τις έρευνες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, τις έχουν αναλάβει ντόπια στελέχη των Αρχών αυτών, υπό την καθοδήγηση πάντα που δίδεται από κεντρικό επίπεδο. Ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από λίγα χρόνια, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, και τα αποτελέσματα τους ήταν αρνητικά, αφού φαίνεται πως δεν υπήρχαν ή δεν ευδοκίμησαν τέτοιου είδους δίκτυα στο νησί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το skai.gr,όπως έλεγαν στην εφημερίδα άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι διαφορετική σήμερα η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, «και η Κρήτη θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο για την άνθιση αυτών των ακραίων μουσουλμανικών ομάδων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. H χρυσή αυγή σας μάρανε όμως!!!!Ότι πάθουμε το ξερό μας το κεφάλι θα τα φταίει.

  2. Οι κρυφο πασοκτζήδες πιο επικίνδυνοι είναι

  3. ΜΑΚΑΡΙ – ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΤΕ – μιας κι έχετε μαζέψει εκεί όλοι τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα για να τους έχετε στα κτήματά σας και να τους πληρώνετε 3 κι 60!

    ΔΕΝ σας έκαναν οι Έλληνες εργάτες που είχατε μέχρι πρότεινως!!!
    Θέλετε να βγάλετε κι απ’τη μύγα ξύγκι!

    Να σας πάρουν τα κεφάλια μερικοί απ’αυτούς, ΟΧΙ για να βάλετε μυαλό – γιατί είναι ΑΡΓΑ τώρα πια – ΑΛΛΑ για να ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ οι υπόλοιποι ανά την Ελλάδα, γιατί στην Κρήτη, είσαστε ΑΡΧΗΓΟΙ στους ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ!

    …και ΜΗ μου πείτε οτι αν κουνηθούν θα τους μαμήσετε, θα τους μπαλωθιάσετε κι άλλα τέτοια, γιατί στους 10 (π.χ.) Κρητικούς που ξέρω, οι 3 είναι ντιγι-ντάγκες, οι 6 είναι στην ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ και πέρα βρέχει κι ο τελευταίος το ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!!!

    ΠΑΝΕ οι «παλιοί» ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ που ξέραμε όλοι μας – τώρα έχουν ΑΠΛΑ «εξαμερικανιστεί» κι αυτοί!!!

Comments are closed.